ki utálja?
max itt az oldalon pár ember.
elég sokan szavaztak rá.
Trafikmutyi.Eladott termőföldek.100 ezer(saját bevallások szerint,ennél a valóságban biztos hogy több van)éhező gyermek az országban.Sok millió mélyszegénységben élő ember.Kamu munkahelyekről hazudozás,lásd közmunka.Kamu rezsicsökkentés,amit beszopott a sok elmeháborodott,pedig csak gondolkodni kellett volna.Rokkantak tönkretétele.Ország több évtizedre adósságba döntése(Paks).Diktatúra.
Gyilkosságok(az a sok ember,aki az Orbán-királyság alatt lett öngyilkos a kilátástalan helyzete miatt).Sok-sok család szétszakítása azzal,hogy 500 ezren kitántorogtak külföldre az éhezés elől.Magánnyugdíjak ellopása.
Folytassam?Van még bőven.
Milyen csőd széléről hozta ki?Én semmit nem érzek abból saját bőrömön,mint vidéki,mélyszegénységben élő munkanélküli.
Rezsicsökkentés?Ti nem tudtok gondolkodni,csak beszoptok minden kamu dumát?
Amióta ez a "rezsicsökkentés"van,azóta sokkal többet fogyasztunk mindenből,mert sokat romlott pl.a földgáz fűtőértéke.Azelőtt a legnagyobb télben is 2.fokozaton ment a konvektor és prímán fűtött.A kamu rezsicsökkentés óta 4.fokozaton is hideg van,majdnem kétszer annyit kell használni.Fél órába telik egy fazék víz felmelegítése,azelőtt kb.8-10 perc volt,a "rezsicsökkentés"előtt.Ugyanerről számolnak be nagyon sokan az ország különböző részeiről.
Vagy ugyebár csökkent a szemétdíj.A kedves szolgáltató,mikor ennek hírét vette(nyilvánosságra még nem volt hozva)másfélszeresére emelte az árait.Majd nagy kegyesen lecsökkentette,most ugyanannyit fizetünk így,sőt pár 100 forinttal többet,mint azelőtt.Szintén sokan tapasztalták ezt az országban.
Rezsicsökkentés = adok egy kicsit azután elveszek. Hiába lett olcsóbb a gáz a villany a víz. Az üzemanyag, a kenyér drágább. Atomerőmű fejlesztés? Jó ok nagy összegű pénzmosásra. Minimálbér emelés? Észre sem veszem. Az adó és egyéb járulékok elviszik. Nekem nem adott a Fidesz semmit. Ellenben a szimpatizánsoknak gyarapszik a vagyon rendesen. A Fidesznek a szerencséje, hogy a nyudíjasokat és a kisebbséget (lassan többen vannak, mint a magyarok) meg tudja vásárolni. Engem csak az nyugtat, hogy tőlem már nem tud elvenni semmit. Nyugdíjas én már nem leszek , nekem nem jár a tisztes öregkor. A munkahelyemen fogok meghalni. Inkább nem csinálok gyereket, mert az én gyerekem szájából egyik ingyenélő kölke se vegye ki a falatot.
És ha majd tüntetni mentek egy év múlva hogy "Viktor nem ezt ígérted" majd csak röhögök rajtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!