Mi a fene történt? Folyamatosan nő az államadósság, állami mutyik, sunyiban megkaptuk Paksot, menekül mindenki az országból, folyamatosan emelkednek az embereket sújtó terhek, de mégis a fidesz kell az embereknek?
Folyamatosan nő az államadósság, repülnek a milliárdok állami mutyikon keresztül szanaszét, sunyiban megkaptuk Paksot, menekül mindenki az országból, folyamatosan emelkednek az embereket sújtó terhek, de mégis a fidesz kell az embereknek?
Ráadásul lehet, hogy megint megvan a 2/3? Győzött a fidesz rablógazdaság?????
Komolyan ez kell az embereknek?
Le vagyok döbbenve!
Valaki magyarázza el, mert nem értem.
Tudsz jobbat?
Na, ezért szavazott rájuk a sok szerencsétlen...
"Fél év és itt hagyom a leendő észak-koreát"
Akkor meg nem tök mindegy, hogy itthon mi van?
Ha tehetném elmennék én is....
De még erre várnom kell.
Amiket mondtál, egyelőre nem érintik a fideszes szavazók hétköznapi életét.
A családi adókedvezmény, a GYED extra, a rezsicsökkentés, és még számos anyagi előny miatt szavaztak a Fideszre. Be kell látni, hogy az emberek többségének csak a saját jóléte a fontos, magasabb célok és szempontok nem érdeklik őket. Leegyszerűsítve: aki anyagilag jól járt az elmúlt 4 évben, az miért szavazna másra? Majd ha a saját anyagi jólétük kerül veszélybe, akkor kezdenek majd alternatívát keresni. Ez előbb-utóbb eljön, mert a jelenlegi zsebkitömős gazdaságpolitika hosszabb távon fenntarthatatlan.
Kit érdekel Paks meg a mutyizás, mikor 100 forinttal csökkent a rezsim!
VIktór a Király, az Isten.
"Tudok jobbat! Összefogás."
Szerinted miért kapott a Fidesz 2/3-ot 2010-ben? Mert annyira jók voltak?
Akkor kik is intézték el nekik az akkori 2/3-ot?
Pedig az még a régi választási rendszer volt, nem a mostani megbuherált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!