Tényleg mindenki jobban él?
Figyelt kérdés
Mert a választási adatokból ez derül ki.2014. ápr. 7. 11:29
1/12 anonim válasza:
Sokan elhitték a rezsicsökkentést
2/12 anonim válasza:
Jobban élünk mint 4 év múlva fogunk.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
És a végén igaz lesz, sajnos:
jobban élünk, mint 4 évvel később.
4/12 anonim válasza:
Hogy mindenki, azt kétlem, de mi igen, és nekem csak az a fontos.
5/12 anonim válasza:
Igen, qrvajól élünk. Én pl. heti 6 nap melóval, havi 60 ezret keresek, ebből fűtés: 22000, áram: 8000, víz: 5000, net: 3000, közös költség: 6000, lemondtunk mindenféle luxuscikkről mint a marhahús, csokoládé, majonéz...stb. nem dohányzom, nem iszom, gyereket nem merek és nem tudok bevállalni, de ezek ugye az én egyéni szoc problémáim.
6/12 anonim válasza:
5-ös, mindenki annyit ér, amennyije van.
Te is tudod nagyon jól. Jánosunk megmondta annak idején.
8/12 anonim válasza:
Igen jól élek. Van nekem 2 boltom, és pár hónap múlva nyitom a harmadikat.
9/12 anonim válasza:
# 4/7 majd mikor már nem lesz, aki a kakit pucolja a légkondis irodaházban, mert elhaláloztak étlenségben a szegény osztály, és magadnak kell pucolni a kakit, akkor is örüljél, bocsi a fogalmazásért, ja de minek is kell, ha már a Földet is kiírtjuk az életfelfogásunkkal és nem lesz élet te neked sem, mert azért olyan jól neked sem megy és Te sem vagy annyira kiváltságos helyzetben hogy életképes maradj.
10/12 anonim válasza:
Ha úgy vesszük talán jobban, de azért nem mondanám jónak, meg nem a Fidesz érdeme.
Ahhoz képest, hogy 4 éve amikor végeztem az egyetemen nagyjából 0 Forintot kerestem (10-20 körüli ösztöndíj meg néha alkalmi munka), most 77 ezret kapok.
A párommal (és az ő fizujával) megvagyunk, de ebből hogy alapítunk családot?
Ráadásul neki rezeg a léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!