21/22 anonim válasza:
Hogy mi lenne, ha más lenne hatalmon, nem tudhatjuk, hiszen nem látunk a jövőbe, csak azt tudjuk, hogy ez ami most van, minden csak nem jó.
22/22 anonim válasza:
Nekem mit ártott?
Az első kormányzásuk alatt (1998-2002) elvették az orvosi igazolás nélkül kivehető 3 nap betegszabadságot.
A második időszakban (2010-2014) új Munka Törvénykönyvet fogadtak el, ami szinte minden területen megnyirbálta a munkavállalók jogait.
Eltörölték az adójóváírást. Ez nekem személy szerint havi NETTÓ 12500 Ft mínuszt jelentett, igaz ezt kompenzálták havi BRUTTÓ! 8000 Forinttal.
Az egykulcsos adórendszerrel csökkent az adóm 1%-kal, de a járulékokat 1.5%-kal emelték...
(Persze ez az én hibám. Ha jobban keresnék, jobban is jártam volna. Sajnos alacsony az IQ-m, nem vittem többre.)
Ennek ellenére nem utálom jobban őket, mint a baloldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!