A BME-t mindenki utálja?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt mondta, hogy ő csak azt hallotta, hogy mindenki utálja a BME-t és utálnak bejárni a hallgatók. Oda jelentkeztem csak GTK- Gazdasági és menedzsmentre, de ez most kicsit megijesztett.2014. márc. 30. 16:49
1/2 anonim válasza:
Lehet utálják mert nehéz (amúgy nem mindenki) De azt bezzeg nem utálják h utána szint egyből lesz munkájuk :D( egyik legkeresettebb diploma)
2/2 anonim válasza:
Nagyon sokan utálják, igen. Azt is megmondom, hogy miért. Én is ott kezdtem az egyetemet és bár nem volt nagyon nagyon rossz az első év, én megbuktam 2 tárgyból második félév végén. Ettől függetlenül be tudtam volna fejezni időben az egyetemet, nem származott volna belőle hátrányom, de inkább a könnyebb utat választottam és átmentem a Corvinusra. Viszont a barátom még mindig oda jár, és szoktam találkozni régi évfolyamtársaimmal is, és mindegyiken pontosan ugyan azt látom: semmi motivációjuk nincs, nem érdekli őket semmi, nem terveznek semmit, nincs életcéljuk, annyi van az agyukban, hogy 2 nap múlva zh-t írok, majd ha az meglesz, akkor elkezdek azon aggódni, hogy 3 nap múlva is zh-t írok, utána pedig azon, hogy 1 hét múlva házi leadás van. Nagyon kevés ember kap a BME-n pozitív visszacsatolást, ami valahol jó, mert aki olyan, az megtanul küzdeni, de az emberek többsége egyszerűen elveszti minden lelkesedését, és csak csinálja, mint egy zombi. Hát ezért nem szeretik. Ettől függetlenül nem mondom, hogy ne menj oda, nem bántásból, de a GTK még mindig a legkönnyebb kar az összes közül, és egy bizonyos látásmódot megtanítanak ott. Csak nagyon vigyázz, hogy ne válj zombivá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!