A halak embereket mindenki utálja?
Figyelt kérdés
Rengetegszer hallom hogy a halak emberek borzalmasak..tényleg mindenki utálja őket?2014. jan. 3. 13:51
1/25 anonim válasza:
Szerintem az emberek 95%-át abszolút nem érdekli a horoszkóp.
2/25 anonim válasza:
Hát ezt honnan veszed? Durva általánosítás. Én pl. Halak vagyok, de nem érzem megam borzalmasnak! A barátaim, családtagjaim szeretnek, a munkahelyemen meg kifejezetten népszerű vagyok.
3/25 A kérdező kommentje:
Én is halak vagyok de eddigi életem során a kutyámon kívűl nem sokan szerettek
2014. jan. 3. 14:04
4/25 anonim válasza:
A párom is halak, és nem tudok olyanról aki utálja, pedig elég nagy baráti társasága van.
6/25 anonim válasza:
Nekem egyik halak ismerősöm sem szimpatikus. És ez fordítva is így van. Bár nem a horoszkóp alapján döntöm el valakiről, hogy mennyire kedvelem, de így visszagondolva a halak emberek tényleg nem a kedvenceim.
7/25 anonim válasza:
A halak idegesítő, mert mindent magában tart és kérdezgethetem százszor is, akkor se mondja meg a frankót. Idegesítő.
8/25 anonim válasza:
Én is halak vagyok és csak a ritka hülyék utálnak, mert mindig az igazat mondom, tehát rohadt őszinte vagyok! Ez a vallás kategóriában sok embernek nem tetszik! :D Szóval ott csak az értelmesek (ateisták) nem utálnak! A vallásosak nagyon! :D
9/25 anonim válasza:
Én szeretem a Halakat. A Kosokat viszont ki nem állhatom.
10/25 anonim válasza:
Az én hal jegyű rokonomat nagyon szeretem, igazán mélyérzésű, segítőkész és szerethető ember. Az hogy nem beszél sokat, nálam inkább előny, de ettől függetlenül lehet vele jókat beszélgetni olyan dolgokról, amiket kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!