Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha mindenki (főleg magyarok)...

Ha mindenki (főleg magyarok) ennyire utálja a cigányokat mért tesz senki semmit? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Muszlim gyerek vagyok, arab (iraki). BP-n születtem. 17 éves.

Sokszor hallottam másoktól, hogy kötöttek beléjük romák, volt verekedés is vagy csak szimpla beszólás/heccelés.

Nos, én egyszerűen nem akartam azt elhinni, hogy valaki békésen megy hazafelé és egyszer csak előugrik a bokorból vagy sarokból többszörös túlerőben a romák. Másrészt nem vagyok magyar. Egészen szeptemberig amikor hazamentem és elkezdtek követni cigánylányok és összevissza beszólogattak. 1 hónap múlva már város közepén és ott is elkezdtek ugatni. Igazából busszal megyek mindig hazafelé, de akkor nem volt szerencsém és gyalog mentem haza. Most februárban megint lekéstem a buszt megint hazamentem gyalog és megint belém kötöttek(megintcsak cigánylányok). Most amikor kimegyek az utcára állandóan stresszelek, mert én nagyon békés vagyok, békés természetű és nem szeretnék verekedni(volt már rá példa általánosban, de nem szeretnék újra)....és néha elgondolkozik az ember, hogy mit ér el a túlzott demokrácia és a liberalizmus...ház ezt!!! Soha nem értettem mire jó az ha valaki beleköt másikba.

Most nyáron meg megyek nyári munkára....szerintem csak idő kérdése mikor lesz nagy gáz...

Próbálom kerülni őket ,de hát Istenem...annyian vannak...

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 17. 16:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%

Érdeklődve fordultam a kérdésedhez, amíg ide nem értem: "mit ér el a túlzott demokrácia és a liberalizmus...ház ezt!!!"

Azért ekkora ökörségeket már ne írjunk.

A másik probléma, hogy mire jó ez az egész cigányozás, az megmutatkozik a kérdésedben: egy sajnos gyakori jelenséget, vagyis egyes emberek csoportos szóbeli vagy fizikai megfélemlítését úgy állítjuk be, mintha egyetlen népcsoport felelne érte. Vagyis ha "megszabadulnánk" attól az egyetlen népcsoporttól, akkor már minden meg lenne oldva. Hát nem.

Ha már muszlim vagy, gondolom hallottál róla, hogy Angliában meg egy időben csoportosan járva kötöttek bele a muszlimok azokba, akik viselkedésükkel vagy öltözködésükkel nem az ő vallásuk elvárásainak felelt meg.

De egyébként ugyanannyiszor kötöttek belém, romák mint magyarok.

2014. márc. 17. 17:07
 2/27 A kérdező kommentje:

Nem neveznem magam gyavanak, ha kell megvedem magam. Szerintem nincs meg egy olyan ember a Foldon aki nem volt akkor olyan helyzetben csalodott amilyen en voltam. Ugyanis apum fogorvos, sok cigany pedig csapatostul megy hozza ,nem hangoskodnak, tisztessegesen fizetnek. Ugy gondoltam hogy aki az utcan nem keresi a bajt annak nem lehet baja!! Hat nagyott tevedtem!Hidd el azokhoz egy szot sem szoltam es ugy szoltak le es utana sem szoltam semmit. Ott rohogtek, meg mondtak hogy milyen nema vagy b+!

Nagyon kerlek tudom hogy a veredben van DE NE TERELD LEGYSZIVES A TEMAT! Koszi

2014. márc. 17. 17:36
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

A váalszod első fele nem is tudom, honnan jött, nem is erről szólt a kérdésed és az én válaszom.

És mi van az én véremben? Hadd tanuljak valami újat.

2014. márc. 17. 17:37
 4/27 A kérdező kommentje:

Nem ugy ertettem a liberalizmust es tulzott demokraciat. Csak vegre tukorbe nezhetnenek a magyar torveny tiltja az onvedelmet , a rendorseg nem csinal semmit.

Egyebkent visszanezve tenyleg nagy baromsagot irtamxd.. najo akkor legyen rossz kozbiztonsag , korrupt es gyava rendorok, lopo, csalo, hazug vezetok...nah igy mar jobb...:D

Az egeszet ugy irnam le hogy pl. valaki ul a szeken, megpofozzak o visszapofoz o szivja meg mert haaat miert utottel vissza....erted?!

2014. márc. 17. 17:45
 5/27 anonim ***** válasza:

Igen érte: semmit nem tudsz a magyar törvényekről. Az önvédelmet semmi nem tíltja.

Ha arra gondolsz, hogy nem törheted be a fejét annak, aki beszól neked, az más kérdés. Az már aránytalan lenne. De ha beszólnak, nyugodtan visszaszólhatsz.

2014. márc. 17. 17:49
 6/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szepem koszonom a valaszaidat, biztos nem tudok a torvenyekrol semmit. Azert tettem a fel a kerdest,mert sokat fogok a varosban maszkalni mit lehetne tenni hogyan keruljem ki az esetleges tamadasokat. Masreszrol kivancsi lennek mert a kornyezetemben mibdenki utalja a ciganyokat, nemreg egy felig nemet baratom mondta hogy allandoan belekotnek ,mindenki vagyis hat nagyreszt mindenki utalja oket miert nem tesz akkor senki semmit?!

Es bocsanat amit irtam, nincs semmi a tiszta magyar veredben. Egyebkent csak egy kis plusz infot akartam volna adni.Ennyi.

udv.

2014. márc. 17. 18:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen igaza van a kérdezőnek, de az a legnagyobb baj, hogy el vannak szemtelenedve a cigányok.

És nem tudunk velük bánni, (se törvényileg, se emberileg).

Nem könnyű esetek, ha félsz tőlük megérzik, ha a kisujjadat nyújtod levágják a karod. A cigányokkal tisztelet tudóan (nem lenézően), bátran, és keményen kell bánni, félni nem szabad tőlük. És igen a rendszer hibája is ez, az előző rendszerbe nem volt ennyi cigány bűnözés mert ledolgozták a napi 8-10 kötelező órájukat, és utána azért annyira nem voltak kipihenve. Sajnos a törvényeink is az ő oldalukon állnak, hiszen segélyekkel meg támogatással állnak hozzájuk, ami baj. Nem szabadna, ha nem mész el dolgozni akkor ha a szemem előtt az árokparton döglesz éhen akkor se adok 10ft-ot kiflire, mert csak egyszer adj, és két perc múlva az egész család a te árokpartodon akar éhen dögleni. Ez náluk nem járható út sajnos. Ott kell hagyni megdögleni. Aztán majd a többi elmegy dolgozni, ha látják hogy senki sem ad. Nem is különösebben a cigánysággal van a baj, hanem azzal hogy mi adjuk alájuk a lovat. Mert vannak dolgos cigányok, de az meg szerencsétlen a felét se keresi meg annak, amit a másik a segélyekkel megkap.

2014. márc. 17. 20:01
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, ha biztonságosan akarsz közlekedni, szerezz be egy jó kutyát, arról félnek mint a tűztől:)
2014. márc. 17. 20:02
 9/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt. ;) Ment 2x is a zold kez!;) Sajnos nincs kutyam de remelem nyarig ki talalok valamit:D Egyebkent szerintem nem lehetett latni rajtam hogy felek, csak egyszeruen nem lattam ertelmet visszaszolasnak.
2014. márc. 17. 20:32
 10/27 anonim ***** válasza:

:)

Kösz:)

Ezeknek nem kell látni a félelmet, ezek érzik:)

De amúgy, ha keményen fogják őket nincs velük baj, sőt nagyon is meg lehet dolgoztatni őket, mert nagyon strapabíró népség, csak nagyon keményen és következetesen kell hozzájuk állni, amúgy viszont egy gyönyörű kultúrát is hoznak magukkal, (na nem bódi gusztira, meg győzikére kell gondolni). Szóval, ha keményen vannak fogva, lehet velük együtt élni. De sajnos amíg egy forint segélyt, vagy támogatást kapnak, és büntetlenül garázdálkodhatnak addig erre semmi esély.

Tudod ha te ütöd a cigányt az rasszizmus, ha ő üt téged az szabadságharc!:)))

2014. márc. 17. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!