Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha mindenki (főleg magyarok)...

Ha mindenki (főleg magyarok) ennyire utálja a cigányokat mért tesz senki semmit? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Muszlim gyerek vagyok, arab (iraki). BP-n születtem. 17 éves.

Sokszor hallottam másoktól, hogy kötöttek beléjük romák, volt verekedés is vagy csak szimpla beszólás/heccelés.

Nos, én egyszerűen nem akartam azt elhinni, hogy valaki békésen megy hazafelé és egyszer csak előugrik a bokorból vagy sarokból többszörös túlerőben a romák. Másrészt nem vagyok magyar. Egészen szeptemberig amikor hazamentem és elkezdtek követni cigánylányok és összevissza beszólogattak. 1 hónap múlva már város közepén és ott is elkezdtek ugatni. Igazából busszal megyek mindig hazafelé, de akkor nem volt szerencsém és gyalog mentem haza. Most februárban megint lekéstem a buszt megint hazamentem gyalog és megint belém kötöttek(megintcsak cigánylányok). Most amikor kimegyek az utcára állandóan stresszelek, mert én nagyon békés vagyok, békés természetű és nem szeretnék verekedni(volt már rá példa általánosban, de nem szeretnék újra)....és néha elgondolkozik az ember, hogy mit ér el a túlzott demokrácia és a liberalizmus...ház ezt!!! Soha nem értettem mire jó az ha valaki beleköt másikba.

Most nyáron meg megyek nyári munkára....szerintem csak idő kérdése mikor lesz nagy gáz...

Próbálom kerülni őket ,de hát Istenem...annyian vannak...

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 17. 16:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Amúgy ha két három vagy több cigány beszól, ne állj le velük balhézni, mert leszúrnak, azt ott döglesz meg. Ilyenkor csak akkor állj le velük veszekedni, ha a saját kultúrájukkal meg tudod őket alázni, akkor meglepődnek és békén hagynak, mert látják hogy tiszteled a kultúrájukat. (persze ezt azért ne a leg alja cigánynál próbáld ki)
2014. márc. 17. 20:44
 12/27 anonim ***** válasza:

Még egy fontos: ha valaki azt állítja, hogy Maygarországon jól meg lehet élni segélyből munka nélkül, azon röhögj egy jót. :)

Egyébként még az jutott eszembe, Kérdező, hogy óvatosan a cigányozással, hiszen Te meg arab vagy, és sosem tudod, mikor üt vissza.

2014. márc. 17. 20:47
 13/27 A kérdező kommentje:

nm;)

csak tudod valamit eszrevettem ezeken: teljesen kimutatsz felemet vagy nem, hatarozott vagy sem, ha erosen ciganylakta kornyeken maszkal az ember hirtelen megerosodnek mert ok csak ugy elo tudnak viritani 50 embert...a semmibol. Mert ha visszaszolsz az a baj, ha nem szolsz vissza az a baj.

2014. márc. 17. 20:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Arab vagyok.Es? Tisztesseges ,gimis, becsuletes magyar allampolgar vagyok.
2014. márc. 17. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
60%

12

Igen jól meg lehet élni magyarországon segélyből, nem is akárhogy:)))

A cigányok havi többszáz ezer forintos segélyeket kapnak (nem 1-2 száz ezer forintról beszélek).

Tök egyszerű, az anya megszül, a gyereket beadja az intézetbe, a nagynéni kiveszi, és mindenféle támogatást megkap, aztán a nagynéni szül egy gyereket az előző ugyan úgy intézet, az előző anyuka kiveszi és megint meg a segély. Ez négy öt gyereknél már igen szép summa.

2014. márc. 17. 20:53
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha erősen cigánylakta a környék, akkor kutya és fegyver (a fegyvert szabálytalanul, jól láthatóan csőre töltve, és kibiztosítva hord).
2014. márc. 17. 20:55
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdésed. Az elején még azt írod, hogy nem érted, mi a bajuk az embereknek a cigányokkal, aztán meg azt írod,hogy belédkötöttek. Vagy úgy érted, hogy régebben ezt nem tudtad elképzelni, hogy ilyenek a cigányok? Üdv a szomorú valóságban. Én egyébként azt hittem,hogy a cigányok csak a "fehéreket" szeretik szekálni, nekem ez új,hogy egy arabba is belekötnek (külsőre hasonló a kép nép).
2014. márc. 21. 20:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Egymásba is belekötnek a cigányok, vérükben van a verekedés és a balhé. A kérdésedre válaszolva, azért nem tesz senki semmit, mert a legtöbben félnek tőlük.
2014. márc. 22. 07:41
 19/27 A kérdező kommentje:

Ment a zold kez mindenhova, koszonom.

Nem ertem mi VOLT a baj veluk. Itt a volt a lenyeges uzbekistan. Ezert irtam uj kerdest mert ez egy uj dolog. Maskulonben nem irtam volna. De lehet putris gyerekeknek nem tunik fel az eros arcszorzet, a sotet szem es a fekete haj. Najo mind1!xD

2014. márc. 22. 13:01
 20/27 A kérdező kommentje:
Tevedsz uzbekistan! Az en borom kicsivel azert feherebb! A ciganyok szine inkabb a maghreb orszagokban elo arabokra hasonlitanam. Eszak Afrika.
2014. márc. 22. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!