Ha mindenki (főleg magyarok) ennyire utálja a cigányokat mért tesz senki semmit? Bővebben lent!
Sziasztok!
Muszlim gyerek vagyok, arab (iraki). BP-n születtem. 17 éves.
Sokszor hallottam másoktól, hogy kötöttek beléjük romák, volt verekedés is vagy csak szimpla beszólás/heccelés.
Nos, én egyszerűen nem akartam azt elhinni, hogy valaki békésen megy hazafelé és egyszer csak előugrik a bokorból vagy sarokból többszörös túlerőben a romák. Másrészt nem vagyok magyar. Egészen szeptemberig amikor hazamentem és elkezdtek követni cigánylányok és összevissza beszólogattak. 1 hónap múlva már város közepén és ott is elkezdtek ugatni. Igazából busszal megyek mindig hazafelé, de akkor nem volt szerencsém és gyalog mentem haza. Most februárban megint lekéstem a buszt megint hazamentem gyalog és megint belém kötöttek(megintcsak cigánylányok). Most amikor kimegyek az utcára állandóan stresszelek, mert én nagyon békés vagyok, békés természetű és nem szeretnék verekedni(volt már rá példa általánosban, de nem szeretnék újra)....és néha elgondolkozik az ember, hogy mit ér el a túlzott demokrácia és a liberalizmus...ház ezt!!! Soha nem értettem mire jó az ha valaki beleköt másikba.
Most nyáron meg megyek nyári munkára....szerintem csak idő kérdése mikor lesz nagy gáz...
Próbálom kerülni őket ,de hát Istenem...annyian vannak...
Köszönöm a válaszokat!
azt,hogy valaki nem akar verekedni meg nem szeretne választást feltételez.
de egy gyenge és tapasztalatlan ember nem választhat semmit sem,mert nincsen döntési helyzetben.
csakis az erősnek az irányítónak van választási lehetősége.
hogy mivel 10 éve boxolok szétverhetném,mint a rongyot,de mégsem teszem mert...pl
te nem vagy ilyen helyzetben,nincsen választásod.
ha meg szeretnél választóvá válni választottból,akkor tudást kell szerezned küzdősport edzésen.
ha pedig ezek a problémák mindennaposak az életedben és nem alkalmazkodsz hozzá,nem kezdesz el fizikailag felkészülni,edzeni,hogy ne legyél áldozat,akkor meg minek panaszkodsz?
ha nem teszel semmit,nem érdemelsz szánalmat.
nekem jött a privát,de nem látom értelmét tovább magyarázni ezt,mert mindent leírtam a kommentben.
ami esetleg fura itt,hogy te a cigány lányok beszólásait kötözködésnek veszed,amikor igen valószínű,hogy inkább bejössz nekik,csak mivel te másmilyen női nyitásokhoz vagy szokva szerintem,ezért nem vágod,hogy a bunkóságuk és beszólásaik mögött érdeklődés van.
és azzal,hogy hogy te ezt nem reagálod le,durván visszautasítod a nyitásukat,plusz érzik a félénkséged is a passzív magatartásodból.
Sajnos a cigányok egyszerűen nem emberek. Tegnap amikor mentem egy kisebb utcán két barátommal egy cigány csoport ment el mellettünk (a legnagyobb 4. osztályos kis **** volt.) és ok nélkül az összes elkezdett felénk köpködni. Az egyik barátnőmet le is köpték.
Most szerintetek? És még ezek vannak megfélemlítve?! MÁR A MAGYAROK FÉLNEK KIMENNI AZ UTCÁRA! Itt még nagy bajok lesznek, én már látom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!