Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért utálja itt mindenki...

Miért utálja itt mindenki annyira az AVG-t?

Figyelt kérdés
Valahányszor víruskeresős kérdés van, és a válaszban leírom, hogy AVG-t használok, mindig lepontoznak 0%-ra. Mi az utálat oka?
2012. júl. 13. 00:15
1 2
 1/17 raidmax válasza:
szerintem tapasztalat alapján:) én se szeretem:D eset smart security-t ajánlom több éve használom ,problémám nem volt vele, 1x se kelett gépet formázni virus miatt mióta fennt van, nem ugy mint az avg val:S
2012. júl. 13. 00:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én használtam régen...

Nem jelzett semmit, pedig kellett volna. Remélem ennyi elég :)

2012. júl. 13. 00:32
 3/17 anonim válasza:
Nekem egy fiúismerősöm ajánlotta az AVG-t, hogy milyen jó. Felraktam, és vagy millió trójai meg kémprogram van rajta. Sehogy sem lehet kiirtani. Egy kémprogram eltávolítót töltöttem le, az jelezte, mennyi kémrogramom van, de azt írta, nem tud vele mit kezdeni. Ezeket az AVG nem is érzékelte. Megint telepíthetem újra az egész sz*rt.
2012. júl. 13. 00:37
 4/17 anonim válasza:
Mármint a gépemen van trójai, az szerencsére nem jár az AVG-hez.
2012. júl. 13. 00:38
 5/17 anonim ***** válasza:
27%
mert a kasperskynél nincs jobb, miért használnék holmi szart?
2012. júl. 13. 01:23
 6/17 zsomkovacs ***** válasza:
Én például azért, mert nem kompatibilis a Comodo tűzfalammal. Nem igazán volt kérdés, hogy melyiket töröljem...
2012. júl. 13. 08:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, én pont a tűzfal miatt ragaszkodom hozzá. Egyszerűen nem találok semmit, ami funkcionalitását tekintve helyettesíteni tudná.
2012. júl. 13. 09:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Most hosszabbítottam az Eset Smart Security5-t, olcsóbban megkaptam. Még nem volt vele soha semmi gondom, a tűzfala egészen kiváló. Az előző gépemen volt AVG, nem vette észre a trójait, Eset Online Scannere találta meg.
2012. júl. 13. 13:20
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem igazán ismerem. Tudja a következőket?

- Különböző hálózatokhoz automatikus profilváltás

- Kifelé is véd, nem csak befelé

- Van gaming mód

- Állandóan frissülő fehérlista programokhoz

- Ki-/bekapcsolás pillanatok alatt, emergency mód

- Virtuális gépekhez támogatás

Egyébként ingyenes alternatíva érdekelne elsősorban, lévén, hogy az AVG-hez ingyen tudok kulcsot szerezni, tehát nyilván nem kezdenék el költekezni helyette feleslegesen.

2012. júl. 13. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
2012. júl. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!