Miért utálja mindenki a "Páwákat"?
Szia!
Kösz, hogy benéztél! Az érdekelne, miért
utálja mindenki a "páwákat", talán képviselnek
valami olyan magatartást, ami miatt nem szeretik?!
Vagy mi miatt? Csak érdekel.. én már sajnos kimaradtam
ebből, ugyanis 24 éves vagyok, és nemrég hallottam erről!
Legyen szép napod!
Szia!
Egyik oka az irigység mivel nagyon sok lánynak/nőnek tetszenek az ilyen fiúk.Az ilyen kinézetű fiúknak általában szép barátnője van.
Persze csak tizenévesen PÁWA később kinövi.
A másik ok a kissé feminim küllem.
Magyarországon nagyon irigykedőek az emberek.Mindig más pénztárcájába akarnak belesni meg azt nézik mije van a másiknak.Ahelyett hogy a saját "szemétdombja körül kapirgálnának". Mindig a másik ember dolgával foglalkoznak...
Külföldön nem ilyenek az emberek , igaz nincs is annyi PÁWA ember mint itt.
Köszönöm a válaszokat!
Szóval nagyképűek?
Nem mind.Vannak teljesen normálisak közöttük.
Viszont túlságosan is ápoltak.A fiúkra főleg jellemző.Ez egy bizonyos szintig nem lenne baj de a kar és láb szőrtelenítés kicsit túlzás szerintem.
az hülyeség, hogy sok lánynak tetszenek az ilyen fiúk.. nekem pl. kicsit sem jönnek be ezek a rózsaszín pólós, agyonékszerezett, nyomihajú homi fiúcskák.. és eddig még nem igazán találkoztam olyannal, akinek bejöttek volna..
és nem azért tartom őket ellenszenvesnek, mert a pénzzel vágnak fel, hanem , hogy egyáltalán felvágnak valamivel- nagyképű, tudatlan is korcsok, akik azt képzelik magukról, hogy arcok, pedig 2-ig nem tudnak elszámolni kb..
s szerintem nincs olyan, hogy egy páwa gyerek normális lenne..
Talán inkább azért, mert úgy nagyképűek, hogy nincs mire. Ész? Nem. Erő? Nem. Pénz? Nem az övé, ezért nem. Siker? 15 évesen? Nem.
Visszatetszést kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!