Miért van McReggeli, ha mindenki utálja?
Figyelt kérdés
Én úgy elmennék néha 10 előtt mekibe, erre ez a reggeli van, ami nagyon rossz. csak én utálom??2012. máj. 10. 19:23
1/13 anonim válasza:
Nem. Nem tudom, lehet csak később jön nekik a marhahús...
3/13 A kérdező kommentje:
a mcreggeliben is van marhahús.. amugy nem rossz de 10000x jobb az IGAZI
2012. máj. 10. 19:43
4/13 anonim válasza:
A "mindenki utálja" és az "amúgy nem rossz" elég érdekes.
Most akkor döntsed el mi a véleményed róla, mert így mehetsz a politikusok közé hablatyolni. Nem lesz ez így jó.
Azért van reggeli, mert nem kell például reggel 7 órakor benyomni 5 hamburgert meg 2 nagy krumplit 1 liter kólával.
5/13 anonim válasza:
a mekiben egyedül a reggelit szeretem. a többi kajájuk sztem fos. najó, talán a mcwrap, de az se túl gyakran.
7/13 anonim válasza:
Miért van McDonald's ha minden értelmes felnőtt ember utálja és mindenhol a világon a szemétkaja szimbóluma?
8/13 anonim válasza:
Én szeretem a Mcreggelit. Nézz mondjuk egy más gyors kajáldát ott sincs nyitás 10 előtt.
9/13 anonim válasza:
"amugy nem rossz de 10000x jobb az IGAZI"
Milyen igazi? Igazi McDonald's-os? Igazi marhahúst ott nem találsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!