Ha felteszek egy történelmi Mo. -t ábrázoló kitűzőt, akkor mindenki azt hiszi majd, hogy revizionista vagyok?
Figyelt kérdés
A tököm tele van azzal, hogy ilyen radikális nyomorékok kisajátítanak jelképeket. Azt a kitűzőt Erdélyből kaptam, semmi köze a revizionizmushoz, egyszerűen csak a történelmi Magyarország tiszteletét fejezi ki. Amikor kaptam, még nem is volt ez a nagy magyarkodás.2012. márc. 14. 22:29
1/5 anonim válasza:
Én nem fogom azt hinni, mert azt se nagyon tudom, hoyg mit jelent ez a hosszú szó.
Am meg ne foglalkozz mások véleményével, nyugodtan hordjad, ha szeretnéd, nem hiszem, hogy mindenki téged les, hogy mi van rajtad és mi nem:)
2/5 anonim válasza:
Számíts rá, hogy igen, és ne csodálkozz, ha kapsz néhány nagyon csúnya pillantást. Ahogy fogalmazol, a szavaiddal élve, másoknak meg a revizionistákkal van tele a töke, így érthető miért kapnak agyf.sz, ha olyan jelképekkel járkáló emberkéket látnak vonulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem nincs velük tele a tököm? És azt kéne felfogni, hogy azért, mert pár fiatal majom ezt kitalálta, attól még nem lesz revizionista a jelkép. Mégis hogy jönnek ők ahhoz, hogy kisajátítsanak egy jelképet? Ha kitalálják, hogy az ő jelképük a napszemüveg, akkor onnantól kezdve senki ne hordjon napszemüveget?
2012. márc. 15. 13:21
4/5 anonim válasza:
Hordd nyugodtan.
Nem "sajátított ki" senki semmit, nincs levédetve, sehol sincs leírva, hogy " márpedig Nagymagyarországos kitűzőt mától csak és kizárólag a Magyar Szentkorona Gárdaőrzői hordhatnak".
Amúgy a revizionista eszme nem pár h.lye fiatal frissen született, divatos agyszüleménye, hanem az 1920-as évek terméke, tehát szerintem Te még meg sem születtél, kedves kérdező, mikor a revizionalizmus már eszmeként élt, és egyik jelképe a "Nagymagyarország" volt...
5/5 anonim válasza:
Azt fogják hinni, hogy álcázott reptoid vagy, és a Galaktikus Rántotthús eljövetelét várod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!