Miért utálja mindenki a "Páwákat"?
Szia!
Kösz, hogy benéztél! Az érdekelne, miért
utálja mindenki a "páwákat", talán képviselnek
valami olyan magatartást, ami miatt nem szeretik?!
Vagy mi miatt? Csak érdekel.. én már sajnos kimaradtam
ebből, ugyanis 24 éves vagyok, és nemrég hallottam erről!
Legyen szép napod!
Szia!
Szerintem egy egészséges nő FÉRFIT akar maga mellé, nem kisfiút.
Az én szememben szánalmasak azok az emberek - különösképp az ellenkező nemből - akiknek csoportban nagy pofája van, egyedül meg kutya módjára szűkölnek és gyávák.
Köszi a választ!
Hát tudod, megnézném, hogy ezek,
akik a külsejükből érvényesülnek, mit tennének, ha
egyszer csak ez valahogy eltűnne vagy megváltozna,
mert nem kell sok idő hozzá és ennek egyszer vége lesz
és akkor majd eljön a világ vége is
s z á m u k r a... :D
Na kedves utolsó előtti, a jómódúakat(ahova én is tartozom) pontosan az ilyenek miatt, mint te, utálják.
1. probléma: Azt a pénzt, amit elköltesz, te kerested? Ha igen, akkor van okod büszkének lenni a megszerzett javakra, ha nem, akkor nincs. Ha a szülők pénzét költöd(és a PÁWA-k így tesznek), az elfogadható, de büszkeségre nem ad okot. Anno még gyerekként én is jó cuccokban voltam(nem saját pénzből), de ezt nem tekintettem olyannak, amire büszke lehettem volna.
2. probléma: Írsz az osztályokról. Vajon akkor is így írnál róla, hogyha szegény lennél? És azt magadnak köszönheted, hogy nem vagy az?
3. probléma: Intelligencia: Az irományodban előforduló helyesírási hibák száma alapján nem te vagy az "osztály esze". Nyilván ez is korlátoz a viselkedésbeli hibáid felismerésében.
És pontosan ez a baj a PÁWA-kal. Nem olyanra büszkék, amire lehet(Ész, erő, ügyesség, elszántság, stb.) hanem azokra a göncökre, amiket a szüleik pénzéből vásároltak.
4. probléma:A bagó-pia kombóban igazad van, de ezt felróni kicsinyesség. Egy nagyformátumú ember nagyvonalú. Nem várja el másoktól azt a teljesítményt, amit ő lead, és nem érezteti a másikkal, hogy ő kevesebb(még akkor sem, ha ez történetesen igaz).
Lehet, hogy elkölti a pénzét piára, meg bagóra, ami nagy jellemhiba, de ez ezeknek az embereknek fájó pont(hiszen tudják, hogy nem helyes cselekedet-ezért is gyártják a gyenge kifogásokat erre), viszont egy fájó pontban megforgatni a tőrt, úgy hogy neked nem ártott az illető, nem vall nagyvonalúságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!