Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a "Páwákat"?

Figyelt kérdés

Szia!

Kösz, hogy benéztél! Az érdekelne, miért

utálja mindenki a "páwákat", talán képviselnek

valami olyan magatartást, ami miatt nem szeretik?!

Vagy mi miatt? Csak érdekel.. én már sajnos kimaradtam

ebből, ugyanis 24 éves vagyok, és nemrég hallottam erről!

Legyen szép napod!

Szia!

2012. jún. 16. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés? Azért, mert jellemtelenek, kirakatbábuk, felszínesek, csak parádézni tudnak, csak a külsőségekből élnek. Nincs személyiségük, nincsenek belső értékeik.
2012. jún. 16. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy egészséges nő FÉRFIT akar maga mellé, nem kisfiút.

Az én szememben szánalmasak azok az emberek - különösképp az ellenkező nemből - akiknek csoportban nagy pofája van, egyedül meg kutya módjára szűkölnek és gyávák.

2012. jún. 16. 22:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jún. 16. 22:55
 14/18 anonim válasza:
Sokan azért utálják őket, mert a csajok nagy része ezekkel az egyénekkel jön össze, d*gatja magát, még akkor is ha azt nem reklámozza. Meg ugye ezeknek lényegesen kevesebbet kell melózni egy csajért, sőt általában hozzájuk szoktak odamenni. Na most az a srác aki meg megy, próbálkozik és nem jön összes semmi annak nyilván böki a csőrét elég rendesen. Engem személy szerint nem is ez a része zavar, hanem a viselkedésük , ez a rinya minden apró kis szarért, ha nem néz ki tökéletesen már minden baja van. Nyilván mindenki úgy érvényesül, ahogy tud, mindegy, hogy ez nekem tetszik vagy nem, csak talán meg lehetne próbálni, másképp kitűnni a tömegből nem csak így. Az meg hogy leszólják a többieket nem meglepő, mert ez az értékrend, legalábbis ebben az országban, lehet máshol is, csak én itt élek, nem máshol, és ezt kell elfogadni.
2012. jún. 17. 15:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát tudod, megnézném, hogy ezek,

akik a külsejükből érvényesülnek, mit tennének, ha

egyszer csak ez valahogy eltűnne vagy megváltozna,

mert nem kell sok idő hozzá és ennek egyszer vége lesz

és akkor majd eljön a világ vége is

s z á m u k r a... :D

2012. jún. 18. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme nincs szerintem. Mindig is két osztály volt, voltak a jómóduak, és voltak a csoringerek. Ez van, ezt el kell tudni fogadni. Ki melyik kasztba tartozik, az egyrészt szerencse, másrészt meló kérdése. A Páwának nevezett jelenség meg olyan,hogy a csorik, írigyek aggatják ezt a skatuja jelzőt azokra akik szeretnek kitünni a tömegből, mert unják az uniform szürkeséget. Vannak olyanok egyébként akik piára meg bagóra költik ugyanezt a pénzt, vannak akik elzabálják, vannak akik meg jó cuccokra költenek, és vannak akik meg irigylik őket mint az állat. Nem kell foglalkozni az irigyekkel. Egyébként ezt a kifejezést ma ismertem meg, de tudom, értem mit jelent. Én is igényes vagyok az öltözködésemre, és nem nézném jó szemmel ha valami prolex csak ez miatt beskatujázna, mert ő inkább elpiázza, emg elbagózza. A csóriknak érdekes arra mindig tellik, de közben meg szakadtak mint a patkány.
2012. júl. 19. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
na csakhogy tisztázzuk: én állítólag páwásan öltözködöm(olyan vidéki páwa vagyok) szóval kapom állandóan h 'így páwa, úgy páwa' pedig nyilvánosan senkit nem nézek le. annyi h igényesebb vagyok barátnő, haveri kör és higéniai szempontból. ENNYI. Ruhákról meg annyit h akciókor 6-7 ezres gatyát megveszed 3ezerért, pólót meg 3ezer helyett ezerért(bershka, pull&bear stb.) Kínaiban se kapod meg olcsóbban.
2012. aug. 26. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Na kedves utolsó előtti, a jómódúakat(ahova én is tartozom) pontosan az ilyenek miatt, mint te, utálják.

1. probléma: Azt a pénzt, amit elköltesz, te kerested? Ha igen, akkor van okod büszkének lenni a megszerzett javakra, ha nem, akkor nincs. Ha a szülők pénzét költöd(és a PÁWA-k így tesznek), az elfogadható, de büszkeségre nem ad okot. Anno még gyerekként én is jó cuccokban voltam(nem saját pénzből), de ezt nem tekintettem olyannak, amire büszke lehettem volna.

2. probléma: Írsz az osztályokról. Vajon akkor is így írnál róla, hogyha szegény lennél? És azt magadnak köszönheted, hogy nem vagy az?

3. probléma: Intelligencia: Az irományodban előforduló helyesírási hibák száma alapján nem te vagy az "osztály esze". Nyilván ez is korlátoz a viselkedésbeli hibáid felismerésében.

És pontosan ez a baj a PÁWA-kal. Nem olyanra büszkék, amire lehet(Ész, erő, ügyesség, elszántság, stb.) hanem azokra a göncökre, amiket a szüleik pénzéből vásároltak.

4. probléma:A bagó-pia kombóban igazad van, de ezt felróni kicsinyesség. Egy nagyformátumú ember nagyvonalú. Nem várja el másoktól azt a teljesítményt, amit ő lead, és nem érezteti a másikkal, hogy ő kevesebb(még akkor sem, ha ez történetesen igaz).

Lehet, hogy elkölti a pénzét piára, meg bagóra, ami nagy jellemhiba, de ez ezeknek az embereknek fájó pont(hiszen tudják, hogy nem helyes cselekedet-ezért is gyártják a gyenge kifogásokat erre), viszont egy fájó pontban megforgatni a tőrt, úgy hogy neked nem ártott az illető, nem vall nagyvonalúságra.

2012. aug. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!