Miért utálja itt mindenki annyira az AVG-t?
Figyelt kérdés
Valahányszor víruskeresős kérdés van, és a válaszban leírom, hogy AVG-t használok, mindig lepontoznak 0%-ra. Mi az utálat oka?2012. júl. 13. 00:15
11/17 anonim válasza:
ESET SS5 mindezt tudja, de nem ingyenes, ellenben vannak kedvezmények. (Felhő alapú).
"Nem igazán ismerem. Tudja a következőket?
- Különböző hálózatokhoz automatikus profilváltás
- Kifelé is véd, nem csak befelé
- Van gaming mód
- Állandóan frissülő fehérlista programokhoz
- Ki-/bekapcsolás pillanatok alatt, emergency mód
- Virtuális gépekhez támogatás"
12/17 anonim válasza:
Már 6 éve használom az AVG-t /fizetős verzió/. Teszi a dolgát rendesen, vírusom még nem volt.
13/17 A kérdező kommentje:
Szintén. Ezért nem értem, miért közutálat tárgya.
2012. júl. 13. 17:29
14/17 zsomkovacs válasza:
Kétlem, hogy a Comodo Firewallt tudná helyettesíteni. Hatékony tanuló mód, sandboxing, és akár az egyes programok kifelé irányuló (fájlok megváltoztatása, registry használata, internetes kapcsolat stb.) kapcsolatait is külön-külön állíthatom (pl. XY program módosíthatja Z kulcsot, de nem hozhat létre TCP/IP kapcsolatot). Az Avast! vírusirtó elég jó, van játék üzemmód, és szintén nagyon aprólékosan finomhangolható. (még az esetlegesen kártékony weblapokat is észreveszi)
15/17 A kérdező kommentje:
Az Avast ki van zárva, nem szeretem, hogy úgy viselkedik, mint egy feltűnési viszketegségben szenvedő tinip*csa. Annyira azért nem hatékony, hogy az ember a nap 24 órájában elviselje a nyafogását. A weboldalak kérdezés nélküli blokkolása védelem címszóval meg még külön kiveri nálam a biztosítékot. Az én gépemen én vagyok a főnök, nem ő.
2012. júl. 14. 00:46
16/17 zsomkovacs válasza:
Az én gépemen meg én vagyok. Egyszer mondtam meg neki, mit és hogyan csinálhat. Nem hisztizik, ha baja van, rákérdez, csendben frissíti magát, és még a vírusokat (szám szerint egynek sikerült eddig a gép közelébe kerülnie) is megfogja. Be kell állítani. Egyszer. És utána teljesen jól működik.
17/17 anonim válasza:
AVH rosszindulatú szoftverként viselkedik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!