Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pontosan miért utálja mindenki...

Pontosan miért utálja mindenki balogh esztert?

Figyelt kérdés
Én ugy tudom mert sok helyen próbálkozott de mindig kiesett x faktor megasztár stb és pont most esett ki elsőnek az x faktorból őszintén eleinte én sem szerettem most sem szeretem de pontosan mi az ok az utálatra meg a sok negatív véleményekre?
2016. nov. 5. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezért: [link]

Én nem utálom, mert szerintem jól énekelt, sajnálom hogy kiesett. Nekem Liza a leggyengébb, nagyon rossz hangja van.

2016. nov. 5. 23:35
 2/6 A kérdező kommentje:

uhh értem..

liza ténleg gyenge de van 1-2 aki nem oda való..

2016. nov. 5. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert egy torteto, undoritoan akaratos noszemely. Eleve igazsagtalan volt, hogy mar a valogaton is kapott egy ujabb eselyt. Akkor ennyi erovel barki kaphatna... plusz meg ez a balhe. En tudtam hogy o fog kiesni elsonek, rettenetesen gyenge. Kivancsi vagyok fog e meg valaha probalkozni.
2016. nov. 6. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:
végülis igaz .. fog még:D
2016. nov. 6. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sajnálom szegény lányt... figyelemmel kísérem azt, hogy mit csinál, egészen azóta, amióta a Megasztár nem tudom, hanyadik szériájából egy tök jó éneklés után a selejtezőről elküldték 16 évesen, hogy ő még túl fiatalka. Úgy, hogy 2-3 évvel később Tóth Lüszike meg Patai Anna ott virított a képernyőn ugyanabban a műsorban...

Gondolom, amúgy is egy kicsit megfeleléskényszeres szegény, a munkába menekült, túlképezte, túlhasználta a hangját, modoros lett. Plusz 2 olyan tehetségkutatóra is emlékszem az elmúlt 10 évből, ahol épp azelőtt küldték el, hogy meg tudta volna mutatni magát... tehát a selejtezőkön átengedték, mert nem rossz a hangja. Nem tudom pl., hogy a Társulat-os videói elérhetőek-e még, de hallatszik, hogy akkor még vmivel erősebb a hangja, akkor talán nem tette ennyire tönkre :(.

És ez a görcsössége nem szimpatikus sok embernek. A legnagyobb hiba, amit elkövetett, az az, hogy azért, hogy bekerülhessen a mentorházba, vállalta ezt a műhisztit. Mert 1000%, hogy ez nem az ő agyából pattant ki, hanem az RTL-es fejesek találták ki, hogy kell dráma a műsorba, állítsuk fel azt a csajt, akit múltkor is az utolsó pillanatban küldtek el, legyen egy kis hiszti, dráma. Plusz hogy ehhez asszisztáltak a szülei is :(.

Én látom ebben a nőben azt a mérhetetlen alázatot és akarást, hogy ő meg akarja magát mutatni, és ez szimpatikus. Csak közben rossz döntéseket hozott, és nem csoda, hogy azoknak, akik nem ismerik ennyire a pályáját, mérhetetlenül antipatikus.

2016. nov. 7. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:

wow ez aztán szép körülirás volt:)

kezdem érteni

2016. nov. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!