Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
391/473 anonim válasza:
To be honest, az a gép azért volt 300 ezer, mert fél terás SSD-t, meg túlméretezett tápot raktak bele, természetesen egy csillogó-villogó házzal. És melléraktak egy futtottak még procit. :D
392/473 anonim válasza:
Hiába strapabíró a procsszor, ha nem kapsz már hozzá lapot.Második generációs procikat fel lehet dugni seggbe, mert nem forgalmaznak már 1155-ös lapokat.bezzeg a procikat még árulják a gexik, ráadásul az árát sem csökkentették.
393/473 anonim válasza:
Az alaplap talán a processzornál is tovább bírja, szóval ennek nincs jelentősége.
394/473 anonim válasza:
Az üzletek pl itt Győrbe teli vannak 3,4th processzorokkal, mást nem is lehet kapni.
Gondolom jóval ólcsóbban beszerzik.Eleve félig elavultan vannak eladva..És rengeegen megveszik, mert nem is tudja, hogy az már elavult.Csak azt nézi, hogy I7 vagy I5..Megvetetik vele a régi lapot hozzá, a szerencsétlen meg azt hiszi, jól járt..
395/473 anonim válasza:
Nem bírja az tovább... A laptopomba és az asztali gépemben is az romlott el a leg hamarabb. A prociknak semmi baja, se semminek..! Hét évet bírják max, bár eddíg túl drága lapom nem volt, ezért is akarok most egy strapabíróbb lapot venni, bár nem fűzök hozzá sok reményt, hogy ez majd tovább fogja bírni..
396/473 anonim válasza:
Aki a régi, használt lapjához megvesz egy 2th I5öt hatvanét, az hülye..Lehet olcsóbb, mint egy új konfigot összerakni, de ha bexarik a használt lapja, akkor az "új procit is dobhatja a szemétbe.Olyan gépre nem érdemes költeni, ami már elavult..
397/473 anonim válasza:
Van jelentősége, mert a 2th procim 1155-ös tokozással ott áll a polcon, mert nem tudom belerakni semmibe.
398/473 anonim válasza:
NEkem lazán kibírta az alaplapom a 8 évet előző gépben, és ez a gyakoribb.
399/473 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ...Lehet kevesebbet használtad.Hiába 8év, ha csak napi 2órát megy a gép.. Nekem 7évig bírta, de sokat töltögettem akkoriban és nagyon sokszor ment egyhuzamba két, akár három napot is a gép, szóval csodálom, hogy egyáltalán eddíg kibírta.amúgy melyek a legstrapabíróbb lapok?
400/473 anonim válasza:
Egyetlen egy lapot találtam 1155-ös foglalattal 60ezerért! Valami neve nincs, gagyi szar.. két memória foglalattal. Supermicro ..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!