Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Még, hogy nem kell neki magasabb feszültség??
Evvel a kijelentéseddel is lebőgtél! :)
Jóformán semmiben nem volt igazad, gamer gyerek!
"
a memóriák XMP (Intel Extreme Memory Profile) támogatása révén nagyobb frekvencia, jobb időzítés és magasabb feszültség áll rendelkezésre.
Parancsoljál még egy teszt..
"
Ez a teszt is bizonyítja, hogy a memóriák órajel különbségei IGEN IS SZÁMÍTANAK, néhol kevesebbet, de helyenként nagyon sokat.
"
A RAM-al kapcsolatban megcáfolják, megcáfoltam minden kijelentésedet!
Okoska, én már a legelején tudtam, hogy csak okoskodsz és halvány lila gőzöd nincsen semmiről..
A rendszergazda sulit nem gyorstalpalón kellett volna végezned, mert hülye maradtál..
De szerintem nem vagy te rendszergazda, csak annak adtad ki magad, hogy igazad legyen..
0,006mp,a külömbség?? Ja..!
"
A teszt végére hagytuk a be- és kicsomagolás teszteket. Itt kellemes meglepetés fogadott bennünket, hiszem egy 700 MB-os fájl becsomagolásánál A HyperX Predator 1866 MHz-es memóriái
5 másodperccel gyorsabbak voltak,
mint a normál HyperX 1600 MHz-es ramok. A Kibontásnál is ugyanez volt a helyzet, itt is nyertünk 3 másodpercet.
266 Mhz külömbség is 5mp-et jelent!!!
Az I5ösök is támogatják majd a Hyper-Threading-et!
Nesze az I7-ed százezerért... Hatvanért I5-öt veszek ugyanavval a teljesítménnyel..
Az Intel honlapján találtam rá egy I5 7×××-re, amihez Hyper-Threading támogatás volt írva.Mindjárt megkeresem.
Még nincsenek kint a nyitólapon, de valamelyik oldalon vannak már pár Koby Lake ek.
Nem tudom, én kvára nem örülnék neki, ha megvettem volna egy drága skylake-et, aztán meg fél év múlva piacra dobják az újabbat..
Én már megvárom, hogy kijöjjenek, addíg nem veszek semmit.Magasabb órajelet kapnak és mondom, hogy lesz I5, ami már támogatja a Hyper-Threading et..
Remélem olcsóbb lesz azért, mind egy I7-es Skylake, mert csak akkor fogja megérni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!