Nekem van egy processzorom, ami el fog duruzsolni jópár évig, ezen az új generáció nem változtat. Ha majd árak is lesznek kint, és tényleg kedvező árfekvésben lehet jobb processzort kapni, akkor elismerem, hogy akár jobb vételt is csinálhattam volna. Ettől viszont még nem basztam rá, csak nem jártam annyira jól, mint lehetett volna. Az intel évente-kétévente piacra dob egy új generációt, ettől még egy felsőkategóriás processzor akár 6-7 év múlva is képes elfogadható szintű teljesítményt nyújtani. A processzor, amit vásároltam 1 éve lett piacra dobva. Korábban jött a szokásosnál a generációváltás, de ettől még amit vettem, az jópár évig stabilan ott marad a felsőkategóriában.
Igen, az áraktól félek én is, de nem emelhetik fel nagyon, mert akkor nem lesz kelendő.Inkább Skylake-et vesznek az emberek akkor, ha egy I5 drágább lesz, mind egy I7skylake.. Az órajelek magasabbak lesznek, az biztos és a Hyper T már I5ben is lesz, szóval ezek után majd I7skylake-et nem éri meg venni..
2016. aug. 31. 20:12
379/473 anonim válasza:
Ahogy már leírtad, ez laptopprocesszor. sokkal alacsonyabb fogyasztás, és ehhez mérten alacsonyabb teljesítmény is. Továbbá 2 mag, 4 szál. Tehát ugyanott van, mint egy asztali i5 HT nélkül. Igazából ott sem. De igen, nem tettem szóvá, hogy ASZTALI processzorokban nincs i5-ös HyperThreading. A laptopos változatokban már az előző generációnál is volt, ezzel kompenzálnak a kevesebb magért.
2016. aug. 31. 20:12
380/473 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy nem lesz I5 Hyper T-vel, de leszarom, mert úgy sem éri meg a 40ezres árkülömbséget a szerény 4magjával.Az I7eseknek 6 magtól kéne kezdődni, mert így nem éri meg a százezer feletti árát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!