Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
351/473 anonim válasza:
Ismerek kockákat, tudom milyen vagy.Félrehúzod reggel a függönyt, aztán kivered a kanmalacra is..
Még hogy nem megy maxon a kártyád egész nap.. Ma hol voltál, mit csináltál? Itt baxtad a rezet egész nap.
352/473 anonim válasza:
Én közbe dolgoztam is, míg te a kártyát pörgetted.
353/473 anonim válasza:
Nézd a tv t. tv2n jó film megy.
354/473 anonim válasza:
Igen, biztos ezt csináltam, el is felejtettem, hogy te mindent tudsz :D
355/473 anonim válasza:
Viszont, mivel te mindent tudsz, így nincs kérdés, amit megválaszoljak. És mivel nincs megválaszolandó kérdés, okafogyott tovább pazarolnom az időmet egy neurózisban szenvedő autistára, aki azt hiszi teljesen funkcionáló ember. Pá :)
356/473 anonim válasza:
Ideje volt már lelépned.még jó, hogy nem tőled fogok kédezni, nem is kérdeztem tőled én semmit, te csak jöttél és válaszoltál, illetve nem is a kérdésre válaszoltál, egész egyszerűen csak elkezdtél kötekedni, hogy, de az nem fontos.Nem is a kérdésemre válaszoltál.Ha már te mindenáron osztani akarod az észt, akkor legalább a kérdésre válaszolj..
357/473 anonim válasza:
nem mész te sehova..Hajnalig pörgeted a videokártyát, mind mindíg..
358/473 anonim válasza:
Nem kell, ahhoz téged ismerjelek, hogy tudjam, milyen vagy.Elárultad, ne viccelj..
359/473 anonim válasza:
Mr 22 éves rendszergazda, parancsoljál, még hogy nem használod ki a magasabb órajelet...
DDR3-as Predator teszt, parancsoljál.Milyen rendszergazda vagy te, hogy ezt sem tudod? Naná, hogy nem vagy te hozzáértő..
Egyáltalán nem csak egy "szűk kör használja ki a gyorsabb ramot..
Alaptalan ökörség!
360/473 anonim válasza:
Amielőtt visszaírnál, hogy de ez csak DDr háárom.Igen lehet, de akkoriban magasnak számított a 2400Mhz is, de teljesen mindegy, mert itt a magas órajelról van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!