Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5 6500-as...

Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 11:11
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/473 anonim ***** válasza:

Én eddig mindenre tökéletes magyarázatot adtam, csak te túl hülye vagy megérteni. Ezen nem tudok segíteni.

"1, Nem vettem eddíg semmi feleslegeset "

Ezt szajkózod egy ideje, de én egyszer sem mondtam, hogy "hülye, ezt meg azt vetted, de hülye vagy". Ezeket te mondod. Én épp azt mondom, hogy ne is vedd meg ezt vagy azt. Mert pénzkidobás.

"2,Ha meg is veszem a memóriát, az még mindíg többet ér, mind a te videokártyád."

Még mindig nem tudod megmondani, miért lesz neked jobb a magasabb órajelű memória. Én meg tudom mondani, miért jó nekem a videokártya, mert ez az elkövetkező néhány évben kompromisszumok nélkül fog minden játékot vinni, és akkor sem fog megpurcanni, ha netalán tán vennék egy 4k-s monitort. Lévén én tudok magyarázatot adni, miért ezt vettem, te ellenben nem tudsz magyarázatot adni arra, miért azt vennéd.. a videokártyám egyelőre többet ér.

"3,én tízezerrel baxok el többet, te háromszázezer forintal baxol el többet."

Te 35 ezerrel baszol el többet, én ellenben egy forintot sem költöttem feleslegesen.

"Az I7es is felesleges, mind ahogy a videokártya.Kemény négy magot vettél százezerért, mikor egy I5-ös is tud majdnem annyit."

AZ i7 magasabb órajelen működik, és 8 szálon tud működni, amit számos program ki tud használni. Nagyobb teljesítmény, és jobb kihasználtság.

"Annyi a külömbség, mind a Fury meg a Predator között, pont annyi.De az nem mindegy, hogy tízezer ft-ot fizetsz rá, vagy ötvenezret!"

25 ezer a különbség egy i5 6600 és egy i7 6700 között. Nem 50. És egy számítógép teljesítményét a processzor határozza meg. A memóriád hiába gyorsabb, a processzor sebessége a meghatározóbb.

"Ja, te meg tudod magyarázni? És mégis mivel? Avval, hogy te gamer vagy, és neked JÁTSZANI kell a félmilliós gép? "

Sosem érveltem semmire azzal, hogy gamer vagyok, mindenre, mint itt is láthatod, valós érveket hoztam fel. A probléma, hogy te ezeket nem tudod felfogni.

2016. aug. 29. 23:07
 312/473 anonim ***** válasza:

"Ha komoly munkára vetted volna, kétszáz ezres videokártya nélkül, akkor igazad lenne.Nyilván, akkor vegyél mindenből drágábbat, de játszani semmi értelme.Felnősz, majd rájössz, hogy mennyi pénzt elszórtál ilyen ökörségre, mikor se házad, se semmid.."

Komoly munkára IS vettem, azért van benne fejlettebb proci, és több RAM. A házhoz meg nem ez a fél misi fog hiányozni, amit 2-3 hónap alatt visszakeresek :D

2016. aug. 29. 23:09
 313/473 anonim ***** válasza:
51%

Te adsz nekem tanácsokat kéretlenül? Segíteni akarsz nekem?

Kéretlen.. Köszönöm, de a te segítségedre, egy gyerek segítségére nem vagyok rászorulva.Házam vagy Győrben, 15 éve önálló vagyok, se anyám, se apám segítségére nem szorulok, se senkiére, de főleg nem a tiedére nem.

Én segítek neked, avval, hogy megmondom neked, hogy ökörségre ne szórd a pénzt, mert ha anyádék nem lesznek, ott maradsz az utcán a gamer pc-vel, amit megvettél félmillióért.

Házra rakd a pénzed, hogy ne keljen egy leélt albérletben leélned a hátralévő hatvan évedet.Hidd el, fontosabb, mind a gamer pc.Ezek addíg fontosak, míg gyerek az ember, utána ezek semmivé válnak, és rádöbbensz, hogy mekkora barom voltál..

2016. aug. 29. 23:12
 314/473 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de látom még mindig nem érted, hogy a fizetésem mellett ez a félmilliós gép teljesen megengedhető kiadás. Mi lenne, ha nem ezen a témán lovagolnál, neked nincs vissza 60 éved, használd fel bölcsebben. :D
2016. aug. 29. 23:16
 315/473 anonim ***** válasza:
51%

Anyádék etetnek, te meg virítasz a gamer pc del?

mit ér az egész, ha semmi háttere nincs az életednek?

22évesen mit keresel te milliókat, főleg itt ebben a gexis országban, ne magyarázd túl a dolgokat..

ki hisz neked, mit gondolsz? 22éves vagy, ne vicceljél már, ki fizet neked milliókat a segédmunkáért?

Tudom, hogy nem vagy informatikus, de azt sem hiszem, hogy dolgozol egyáltalán..

2016. aug. 29. 23:17
 316/473 anonim ***** válasza:
51%
Nincs is olyan 22 éves srác az országban, aki milliókat keresne havonta..Ki vagy te, Gyurcsány Ferenc vagy ki a faxom?
2016. aug. 29. 23:21
 317/473 anonim ***** válasza:

Tehát ha 2-3 hónap alatt visszakeresem a gépem árát, akkor milliókat keresek.. matekból nem voltál túl jó, ahogy nézem. :D

Nem milliókat keresek, de a programozói szakmában nettó 250-300 a padló. A sok éves tapasztalattal, meg ehhez méltó tudással rendelkező programozók még idehaza is elérik a milliós fizetést. Jól fizető szakma ez.

2016. aug. 29. 23:22
 318/473 anonim ***** válasza:
51%
Hiába keresed vissza, az már pénzkiesés, amúgy meg nem vagy informatikus, tudom..
2016. aug. 29. 23:24
 319/473 anonim ***** válasza:
Te aztán tudod. Te mindent tudsz, azért bombáztad tele ide nem illő kérdésekkel más kérdését. :)
2016. aug. 29. 23:27
 320/473 anonim ***** válasza:
51%
Legalább akkor ne játszál, ha meg az vagy..magadból csinálsz hülyét.Ha nem játszanál és nem baxnál el ennyi pénzt baromságra és nem árultad volna el, hogy gyerek vagy, akkor még komoly embernek is tűnhetnél :) ne mondj el mindent..Ha hallgatsz, bölcs maradsz.Igaz okos nem leszel tőle, de bölcsnek tűnhetsz :)
2016. aug. 29. 23:28
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!