Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Intel Core i5 6500-as...

Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?

Figyelt kérdés

2016. aug. 22. 11:11
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/473 anonim ***** válasza:
A különbség, hogy neked nincs szükséged komoly videokártyára. Ha a kártyát nem számoljuk, 240 ezer a gépem. Ebben van i7-es proci, 250-es SSD, egy jó minőségű 1TB-os HDD, és 16GB RAM, megspékelve egy minőségi, jól szellőző házzal, és egy megbízható táppal. A te 250 ezres géped ezt miben übereli?
2016. aug. 29. 20:33
 272/473 anonim ***** válasza:
51%
A kétszáz ezres videokártyát sokkal nagyobb baromság megvenni, mind rongyos tízezer forintal többet kiadni memóriára. A DDR4 és a DDR3 között ugyan annyi a külömbség és megvetted a DDR4 et, mikor te sem használod ki.Akkor meg miért okoskodsz?
2016. aug. 29. 20:33
 273/473 anonim ***** válasza:
51%

Nincsen rá szükséged? Akkor miért vetted?

Te hülye vagy?

Ha nem számoljuk a kétszáz ezres kártyát, amit megvettél, akkor jól jártál??

Ja, értem..nem vagy komplett!

Akkor te meg vond le a predatort, amit mellesleg még sem vettem..!

Ja, ha nincsen igazad, akkor levonod, amit már megvettél feleslegessen?? :D :D

2016. aug. 29. 20:37
 274/473 anonim ***** válasza:

MIért ne vennék DDR4-es memóriát, ha:

1. Ugyanannyiba kerül

2. Gyorsabb

3. Ennek lesz sokkal hosszabb támogatása

4. Ugyanannyiba kerül

5. Még tovább fejlesztik az évek során

6. UGYANANNYIBA KERÜL

0 Ft ráfizetéssel jobb memóriát venni nem hülyeség, hanem ésszerű. 10 ezer Ft ráfizetéssel venni minimálisan jobbat, na az már inkább hülyeség.

A 200 ezres kártya meg arra a felhasználási területre, amire szánom szükséglet, de minimum kifizetődő. Erről nem nyitok vitát. A magasabb órajelű RAM-odnak viszont még mindig nem tudtad megmondani, miben is fogod előnyét látni.

2016. aug. 29. 20:38
 275/473 anonim ***** válasza:

"Nincsen rá szükséged? Akkor miért vetted? "

Olvasni sem tudsz már? NEKED nincs szükséged komoly videokártyára. Azért vontam le a videokártya árát, mert így válik összehasonlíthatóvá a kettőnk konfigurációja, lévén a tiédben sincs, vagy csak valami filléres.

2016. aug. 29. 20:40
 276/473 anonim ***** válasza:
51%

Miért ne vegyek predatort, ha gyorsabb?Egyáltalán mi közöd hozzá, ki, mit vesz? A DDR4-es lapok drágábbak, szóval egyáltalán nem igaz, hogy 0 ráfizetéssel..

A régi DDR3 as memóriákkal felszerelt gépeddel mi van? Azt kidobtad, hogy új DDR4 es konfigot összerakj, és még azt mondod, hogy 0 ráfizetéssel?

Se lapot, se új ramot nem kellett volna venned, de te megvetted.

A kártyát eleve játszani veszed, mert másra nem tudod használni, szóval teljesen FELESLEGES, PÉNZKIDOBÁS!

A 40ezres "filléres kártyámon futnak a legújabb játékok, bár én csak HD filmekre használom a kártyát, mindegy kihasználom.

A te "filléres ramod meg nekem nem elegendő, inkább veszek gyorsabbat, drágábbat.Még így is jobban járok mind te a kétszáz ezres kártyáddal, amit játékra vagy arra sem használsz, mert egész nap itt vagy.

Mond, böngészésre minek 500 ezres gép, ha már itt tartunk, kinek, mire van szüksége?

I7es processzor meg 200ezres kártya böngészni meg 16Gb ram?

Abba is bele lehetne kötni, hogy minek neked 16Gb ram, mikor 10Gb is bőven elég?

Minek neked I7es processzor, mikor böngészel meg játszol néha?

2016. aug. 29. 21:46
 277/473 anonim ***** válasza:
51%
Ja, te ezt meg tudod magyarázni, értem, de akkor ne csodálkozzál, ha más is megmagyarázza neked, hogy mit, miért vesz. Egyáltalán mi közöd hozzá, hogy ki, mit, miért vesz? Kia franc vagy te, hogy neked meg kell ezt magyarázni? Talán te adod rá a pénzt?
2016. aug. 29. 21:50
 278/473 anonim ***** válasza:

Eleve a te géped baromságra van használva, szóval az egész nem ér semmit.. Te egyáltalán nem használod ki a konfigot, amit megvettél horribillis összegekért, ha egyáltalán megvetted...

ELEVE JÁTÉKRA, SEMMITÉRŐ DOLGOKRA HASZNÁLOD, AZ EGÉSZ GÉPET! ÉRTED, HOGY TE NEM OKOSKODHATSZ A 22 ÉVES KIS MONY AGYADDAL? :)

2016. aug. 29. 21:54
 279/473 anonim ***** válasza:
MILYEN GRAFIKAAA HŰŰŰŰ A MINDENIT MONITORHARCC!! KÉTSZÁZ EZRES KÁRTYA HŰŰŰA MINDENÍÍT!!
2016. aug. 29. 21:57
 280/473 anonim ***** válasza:

"Ja, te ezt meg tudod magyarázni, értem, de akkor ne csodálkozzál, ha más is megmagyarázza neked, hogy mit, miért vesz."

Tessék, magyarázd. Várom.

"A régi DDR3 as memóriákkal felszerelt gépeddel mi van? Azt kidobtad, hogy új DDR4 es konfigot összerakj, és még azt mondod, hogy 0 ráfizetéssel?

Se lapot, se új ramot nem kellett volna venned, de te megvetted."

Ki mondta neked, hogy egyáltalán volt ilyen gépem? :D

Az előző gépem 8 éves, 3GB DDR2-es memória volt benne, meg egy Core2 Duo processzor. Értelemszerűen nem egy 8 éves konfigot fogok bővíteni, amikor az alkatrészei amúgyis ki tudja mikor mennek már tönkre.

"Eleve a te géped baromságra van használva"

Lehet, hogy baromságra használom, de én örömömet lelem benne. Te ellenben még azt sem tudod megmondani, mire használod a gépet, és azt a memóriát. Én tudom hova megy a 200 ezres GPU-m teljesítménye, és te?

"Abba is bele lehetne kötni, hogy minek neked 16Gb ram, mikor 10Gb is bőven elég?

Minek neked I7es processzor, mikor böngészel meg játszol néha?"

Mert programozó vagyok, és egy programozónak nem árt, ha van 16GB a panel alatt, meg egy erős processzor.

2016. aug. 29. 21:59
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!