Egy Intel Core i5 6500-as proci ki tud szolgálni egy gtx 1070-et?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 11:11
291/473 anonim válasza:
Kávézgatni bőven elég egy húsz ezer forintos gép előtt is.Ugye tudod, hogy te vagy a hülye, nem én?
A tények magukért beszélnek.Én nem is vettem Predatorokat csak kérdeztem róla..
292/473 anonim válasza:
Pontosan. Utána számon kérted rajtam, hogy mi közöm ahhoz, hogy te mit veszel. Nos, te kérdeztél róla, én meg elmondtam, hogy pénzkidobás lenne. Ha te úgyis jobban tudod, minek kérdezel egyáltalán? :D
293/473 anonim válasza:
Az egész amit érzel egy nagy baromság.Minek 70 lap megnyitva a böngésződben? Képzeld nekem is futnak a játékok akadásmentesen és még a böngészőt sem zárom be.Ez olyan nagy teljeesítmény, amiért félmilliót fizettél?
294/473 anonim válasza:
Eleve nem a kérdésre válaszoltál gamer gyerek!
Én nem kérdeztem, hogy megéri-e. Azt kérdeztem, hogy tönkreteheti-e a processzort?
Miért nem arra válaszoltál?
295/473 anonim válasza:
Nem, én azért fizettem félmilliót, hogy a 3 évvel ezutáni játékok se röccenjenek. Plusz egyebek miatt. Te miért adnál ki 35 ezer többletet a memóriádért? :D
296/473 anonim válasza:
Az, hogy megéri-e annak kell tudni, aki veszi.A másik meg, hogy ahhoz semmi közöd.
Az, hogy jobb, te is tudod, ahogyan azt is, hogy miért drágább..Nyilván azért, mert gyorsabb.
297/473 anonim válasza:
Mert inkább meg akartalak kímélni egy fölösleges kiadástól.. tudod, mert én ilyen rendes srác vagyok? Nem tudtam, hogy egy certified neurózisossal van dolgom. Tudod, a normális emberek (nem te, a NORMÁLIS emberek) ilyenkor megköszönik, hogy szóltam, és megkérdezik, akkor mit érdemes venniük. Elnézést, hogy normálisnak tartottalak, elismerem, ebben az egyben hibáztam :D
298/473 anonim válasza:
Én nem vettem meg, már mondtam.. se predatort, se I7 et se semmit..
299/473 anonim válasza:
"Az, hogy megéri-e annak kell tudni, aki veszi.A másik meg, hogy ahhoz semmi közöd."
Érdekes, hogy ez csak akkor igaz, mikor a te memóriádról van szó, akkor nem, mikor az én videokártyámról.. ismerősen cseng az, hogy hipokrita?
300/473 anonim válasza:
Téged senki sem kérdezett és annyira buta vagy, hogy nem is a kérdésre válaszoltál, hanem elkezdtél hadarni, hogy az nem éri meg.Nem is ez volt a kérdés, te idétlen, hülyegyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!