Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a gép?

Miért nem kapcsol be a gép?

Figyelt kérdés
Most jött vissza szervizből, összeraktam, mindent bedugtam és nem kapcsol be, mit csináljak?
2014. nov. 6. 17:15
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
És mindegyik konnektorban van áram, a laptopomat is tölti mindegyikben.
2014. nov. 6. 20:24
 32/35 Gábor_79 ***** válasza:

A tápra, csak egy gyenge ötlet volt, nem hiszem, hogy azalatt el romolhatott míg nem használtad. [link] az első két válasz a megoldás. Jumpert nem találtam 2D-ben nézve fényképeken.

Szóval két kábelt dugtál az alaplapra. Egyet a lapnak és egyet a processzornak..

Végig úgy értettem valamiért, hogy egy külsős céggel javíttattad, nem ahonnan rendelted. De így egész más téma, egy könyvet meg lehetne tölteni a negatív történetekkel ahogy M.O.-on végzik a garanciáztatást. Pl. elküldesz valamit épen. Gyorsan belevágják a csavarhúzót és mondják külsérelmi nyom van rajta, nem garanciás. És ezek különböző fokozatai. Vagy addig tili-toliznak amíg meg nem unod. Szóval ez az eshetőség is benne van. Akartam linkelni egyet, hogy mennyire nem légből kapott a dolog amit mondok.

2014. nov. 6. 20:44
 33/35 A kérdező kommentje:
Inkább nem próbálkozom, én sem gondolom, hogy 1 hónap alatt tönkrement volna, úgy hogy 2 hónapja vettem. Ezt egyébként nem tudod mit jelent, ami rá volt írva az alaplapra? 674012COM nem megy, valaki az alaplap csomagolására írta rá. Én is hallottam már egyébként ehhez hasonlót, de ha garanciáról van szó, nem csak MO ilyen, az Acer laptopomat is elküldtem a garancia utolsó napján azzal a hibával, hogy lassú, hamar merül, és villog, csíkos a képrenyő, 1 hónapot kellett várni, és csak az akksit cserélték ki.
2014. nov. 6. 20:50
 34/35 Gábor_79 ***** válasza:
Valamilyen port-ra tippelek a COM utótagból.
2014. nov. 6. 21:07
 35/35 A kérdező kommentje:
Azért kösz a segítséget, nem sok ilyen ember van az oldalon.
2014. nov. 6. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!