Miért nem kapcsol be a gép?
A tápra, csak egy gyenge ötlet volt, nem hiszem, hogy azalatt el romolhatott míg nem használtad. [link] az első két válasz a megoldás. Jumpert nem találtam 2D-ben nézve fényképeken.
Szóval két kábelt dugtál az alaplapra. Egyet a lapnak és egyet a processzornak..
Végig úgy értettem valamiért, hogy egy külsős céggel javíttattad, nem ahonnan rendelted. De így egész más téma, egy könyvet meg lehetne tölteni a negatív történetekkel ahogy M.O.-on végzik a garanciáztatást. Pl. elküldesz valamit épen. Gyorsan belevágják a csavarhúzót és mondják külsérelmi nyom van rajta, nem garanciás. És ezek különböző fokozatai. Vagy addig tili-toliznak amíg meg nem unod. Szóval ez az eshetőség is benne van. Akartam linkelni egyet, hogy mennyire nem légből kapott a dolog amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!