Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a gép?

Miért nem kapcsol be a gép?

Figyelt kérdés
Most jött vissza szervizből, összeraktam, mindent bedugtam és nem kapcsol be, mit csináljak?
2014. nov. 6. 17:15
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
53%

Talán írj több részletet..

Egyébként miért nem kapcsoltattad ott be?

Esetleg mozgasd át a csatikat, és azokat a dolgokat, amik elmozdulhattak.

2014. nov. 6. 17:22
 2/35 A kérdező kommentje:
Mit írjak részletesebben? Talán azok a kicsik vannak rosszul bedugva alul (Power SW, ...), hiába kapcsoltatom ott be, ha itthon nekem kell összerakni, nem az egész gép volt ott, mert ugye a PCX-nél fizetni kell érte, haaz egész gépet vitetnéd el...
2014. nov. 6. 17:37
 3/35 A kérdező kommentje:
Melyik kábellel lehet gond? Kihúztam meg bedugtam már mindent, és nem csinál semmit. Nagyon jó, hogy senki nem válaszol, nem fogok mégegyszer összeszerelést fizetni, ennek a cégnek, másnak meg főleg nem.
2014. nov. 6. 17:53
 4/35 anonim ***** válasza:
Tápon van kapcsoló?
2014. nov. 6. 18:26
 5/35 A kérdező kommentje:
Igen van, FSP APSN60 350W amúgy.
2014. nov. 6. 18:28
 6/35 A kérdező kommentje:
Vagy valami ilyesmi a neve.
2014. nov. 6. 18:29
 7/35 Gábor_79 ***** válasza:

Azok a kis vezetékek a háznak a csatlakozói. Bekapcsoló, reset gomb, HDD állapotjelző LED. Azokat bedugta a szerviz?

Rá kellene keresni a lapod gyári oldalára, megynyitni vagy letölteni a Manual-ját PDF-ben, vagy ha meg van otthon vedd elő, azon pontosan le van írva a bekötése.

Erre gondolok, nálam így néz ki: [link]

2014. nov. 6. 18:46
 8/35 A kérdező kommentje:
A kézikönyvet nem találtam, de letöltöttem az MSI oldaláról, aszerint dugtam be, de nem csinál semmit. Csak alaplapot, procit, és a memóriákat kérték el, szóval mindent nekem kellett visszacsavarozni, visszadugni. A lap MSI A55M-E33 (nem az FM2 global, hanem a másik)
2014. nov. 6. 18:52
 9/35 A kérdező kommentje:
Eszerint dugtam össze: [link]
2014. nov. 6. 18:54
 10/35 Gábor_79 ***** válasza:
Speakert rádugtad ami csipog-a hibajelzés miatt? Távtarókat használtál az alaplap mögött? Egyébként meg se rezzen? Tuti jók a ház csatlakozói?
2014. nov. 6. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!