Miért nem kapcsol be a gép?
Figyelt kérdés
Most jött vissza szervizből, összeraktam, mindent bedugtam és nem kapcsol be, mit csináljak?2014. nov. 6. 17:15
11/35 Gábor_79 válasza:
Ja, igen, látom. Akkor azt nem nagyon lehet téveszteni, a bekapcsoló gomb meg történetesen mindegy, csak rövidre zárjon. Megjelölted véletlen az alkatrészeidet, hogy azokat kaptad vissza? A szervízbe jó volt, mutatták?
12/35 A kérdező kommentje:
1 távtartót láttam, abba is beleragadt a csavar, nem tudom miért (így már nem lehet kiszedni a csavart...), HD Audio van bedugva, több kábelt nem látok a házban, csak ami a JFP1-be megy. Pedig úgy emlékszem volt a JFP2-ben is, de nincs több kábel. Nem csinál semmit, megnyomom a bekapcsológombot, és meg sem mozdulnak a ventilátorok a gépben, se led, se hang, semmi.
2014. nov. 6. 18:59
13/35 pinkpancser válasza:
Mi volt a hiba ami miatt szervizelni kellett?
14/35 A kérdező kommentje:
Elvileg azokat, futár hozta ki, viszont az alaplap csomagolosára azt írták, hogy "674012COM nem megy", a memóriákat pedig cserélték, azért küldtem el, mert nem jelezte rendesen (4Gb helyett 2-t látott)
2014. nov. 6. 19:03
15/35 A kérdező kommentje:
Mármint a BIOS, a 2db memóriát 2GB-nak látta, pedig midnkettő 2GB-os modul, 64 bites Win7 volt rajta.
2014. nov. 6. 19:04
16/35 Gábor_79 válasza:
Ilyet nem használtál? [link]
Hat furatot látok a lapodon /a pontos szám mindegy/, de minden furathoz kell egy ilyen távtartó, mert kell. Hibát okoz a hiánya. Remélem, hogy nem, mert akkor meg van a hiba. Nézek linket, ha kell.
17/35 A kérdező kommentje:
Nem, mert nincs ilyenem, a csavarokat nem küldték vissza, de akkor sem volt benne, mielőtt elküldtem szervizbe, én szedtem ki, úgyhogy emlékeznék, ah lett volna benne.
2014. nov. 6. 19:07
18/35 Gábor_79 válasza:
Azt meg tudod tenni, hogy az ilyesféle kontakthibát kizárjad, mint a távtartók hiánya, hogy az asztalon (kartonlapon), a ház nélkül rakod össze csak a legszükségesebb hardvereket (pl. nem kell HDD, DVD, bővítőkártyák). Ezzel már előrébb vagy, mert amúgy is ez az első lépés hibakeresésnél.
19/35 A kérdező kommentje:
Arra van ötleted, hogyan szedjem ki a veragadt csavart a távtartóból?
2014. nov. 6. 19:16
20/35 Gábor_79 válasza:
Ezt amúgy sem értem, hogy 1 benne volt, máshol meg semmi. Akkor nem volt síkban. Kombináltfogó vagy laposfogó, [link] csillagcsavarhúzó, de óvatosan. Pontosan nem tudom elképzelni, hogy is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!