Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP Pavilion Ze2000 nem kapcsol...

HP Pavilion Ze2000 nem kapcsol be!?

Figyelt kérdés
Régebb óta van egy Hp Pavilion Ze2000 laptopom. Internetezésre használtam. Általában mindig az ölemben volt. Semmi baja nem volt máig! Ültem használtam a laptopot az ölemben és egyszer csak kikapcsolt!? Akkumlátor a laptophoz nincs, táppal használtam mindig! Nem tudom mi lehet a baja! Túlmelegedés? Meghalt az alaplap? Ram? Proci? Nem tudom, visszakapcsolni nem bírom, benyomom a bekapcs. gombot beindul a gép,venti de utána egyből leáll az egész! 2évig semmi baja sem volt!

2014. okt. 28. 17:39
 1/4 pinkpancser ***** válasza:
Az öledben használtad? Akkor megvan az ok, hogy miért romlott el. Lent vannak a szellőzőnyílások, amiket ilyenkor letakarsz, így nem lesz légmozgás ami hűtené a procit/VGA-t. Főleg akkor probléma ez, ha sosem volt takarítva a hűtő (ez pedig nem fiatal gép, így volt ideje összeszedni a port és szöszöket). Jól sejtem, hogy AMD procis?
2014. okt. 28. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, Amd procis. De 1 hónaponta takarítottam, a ventit is. Sose volt meleg alattam tehát nem melegedett túl egyszerse. Szóval nem tudom mi lehet a baj. Néztem alaplapot, már nem is gyártanak /mivel régi laptop/ szóval nem tudom mi lehet a baj. Valami hardreset? Vagy meghalt?
2014. okt. 29. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Szétt is szedtem, nem volt poros, minden rendben volt.
2014. okt. 29. 15:58
 4/4 pinkpancser ***** válasza:
Elvileg egy rendes GBS-s szervíznél van esély a javításra, de 100% esélyt ők sem tudnak garantálni, illetve nem biztos, hogy megéri.
2014. okt. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!