Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mitől vagy miért van, vagy...

Ez mitől vagy miért van, vagy normális az egereimmel?

Figyelt kérdés
Windows7-et használok és az egérrel van olyan hogy van 3 usb port a notebookomon és ha bedugom az egyikbe akkor várni kell pár percet még telepíti, aztán elpakolom vagy odébb megyek vele és átdugom egy másik portba az egeret akkor ott is telepíti... aztán ha megint másikba akkor ott is de egy idő után megint elölről kezdi és ha megint át dugom akkor megint telepíti... szerintem nem egér baja van mert több egérrel is használtam már és mindel csinálta, de másik notebooknál meg nem... volt már többször rendszer újratelepítés de állandóan szenved...

2014. jún. 3. 19:51
 1/2 anonim válasza:
Hát nekem a notebookon csinálta, de amíóta újrahúztam megunta, lehet hogy portonként telepít hozzá dolgokat.
2014. jún. 3. 21:05
 2/2 A kérdező kommentje:
az lehet, de minden becsatlakoztatás után? :S tettem már ujra de nem segített, próbáltam másik win telepítővel is de úgy sem jó, vagyis van hogy hónapokig semmi ilyesmi de utána meg előtte állandóan...
2014. jún. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!