Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az normális, vagy mitől van...

Az normális, vagy mitől van hogy mióta vettem az asztali gépemhez feszvédős elosztót azóta alig fagy, jóformán semmi fagyás nincs?

Figyelt kérdés
Előtte meg naponta többször is kellett rendszerkarbantartókat futtatni mert hulladékoskodott, mikor megvettem az elosztót és bekötöttem ez a hiba teljesen eltűnt, azóta jó ha kéthetente elő kell venni a ccleanert ( nem volt közben rendszerujratelepítés ) ha megint kikötöm a feszvédős elosztót akkor egyből fagy... szerintetek miért van ez vagy normális-e?

2014. máj. 26. 13:54
 1/9 Tengor ***** válasza:
Ha vacak a tápod, akkor sajnos normális.
2014. máj. 26. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kampóval lopod az áramot a villanykaróról, akkor normális. Egyébként se elosztóval, se anélkül nem lenne szabad fagyogatnia. Normális tápegység se árt a gépebe...
2014. máj. 26. 13:56
 3/9 A kérdező kommentje:
hát az lehet hogy vacak, négy éve volt 60 ezer egybegép...
2014. máj. 26. 13:56
 4/9 A kérdező kommentje:
nem lopom az áramot... :D de előtte mielőtt vettem volna ilyen elosztót volt olyan hogy mérgembe legszívesebben szétvertem volna mert akár milyen rendszer tettem rá szar volt, mert annyira fagyott meg minden baja volt, volt hogy besem akart kapcsolni, most csakis win8-al hajlandó működni mert win7 alatt az asztal betöltése után úgy befagy hogy csak a reset gomb segít... win7 nél viszont mindegy neki hogy van e feszvédős elosztó vagy sem mert ugyan úgy szar
2014. máj. 26. 14:00
 5/9 Tengor ***** válasza:
Sokat nem mondtál a tápról. Pontos típusa?
2014. máj. 26. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
annyi van rajta hogy Power suply meg hogy Model: 450W
2014. máj. 26. 14:38
 7/9 TigerDemoN ***** válasza:

Pont az egyik legszarabb táp van benne ami nekem :D De majd lefogom cserélni egy xfx pro 550-re vagy fps hexa 500-re :D

Nem csoda hogy lefagy neked mivel kezd haldokolni a tápod :D

2014. máj. 26. 20:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha ingadozó a memória modulok feszültsége, az szinte mindig fagyáshoz vezet.

Tehát még akár van is benne ráció..

2014. máj. 27. 12:43
 9/9 Tengor ***** válasza:

Kérdező, ez a rányomtatott teljesítmény adat. Nem a pontos típusa. Más egy M-tech 400 W és már egy XFX v. FSP 400 W.

Gyanítom hogy vacak a táp, azért vannak a fagyások. Cseréld egy megbízhatóbb darabra!

2014. máj. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!