Amd FX 8350 vs Intel Core i7 3770k?
Először is bocs tudom, volt már ilyen téma, de annyira megoszlik a vélemény ezzel kapcsolatban, hogy gondoltam újra felteszem a kérdést, hátha azóta fény derült néhány esetleges problémára, amit a piacra dobásnál nem vettünk észre.
Szóval a kérdés adott FX 8350 vagy i7 3770k?
Játékra kellene a gép, minél nagyobb fps-t szeretnék elérni.
Nem is értem, hogy miért tartják jobbnak az intelt, amikor az AMD 8 magos és magonként 4ghz-s, míg az intel 4 magos és 3,5 ghz.
Rengeteg videót láttam, ahol az AMD kicsivel mondjuk 5-10 fps-el, de jobb az intelnél.
Ennek ellenére mindenkitől azt hallom, hogy az intel jobb.
Miért is kéne nekem 20 ezerrel többet kiadni az intelért, ha ráadásul rosszabb is?
Ilyen konfigot akarok venni:
Proci: AMD FX 8350 vagy INTEL CORE i7 3770k
VGA: ATi Radeon 7870 oz ghz edition hd
RAM: 2*4 gb 2133 MHZ
ALAPLAP: ?
Ehhez a konfighoz melyik proci lenne a jobb?
Tehát újra elmondom, hogy játékhoz kellene minél nagyobb FPS szint eléréséhez.
BF 3, Crysis 3, stb. esetében mennyi fps-t adna le egy ilyen konfig?
Az lenne az ideális, ha egy kb 20-23 colos monitoron full hd-ban lenne min 30-50 fps-em, de jobb szeretném 100 felett tudni.
Meg annyi kérdésem lenne még, hogy a Direct x11-el kompatibilis-e a vidókártya, lehet-e 3d-s monitor nélkül csak mozis szemüveggel 3d üzemmódban filmet nézni, vagy játszani?
Végig olvastam ezt, mert érdekelt az fx és az i7...
De ilyen értetlen gyerekkel még nem találkoztam ezen az oldalon... És nem is válaszol sok jóra, csak hajtja a magáét... vicc... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!