Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd FX 8350 vs Intel Core i7...

Amd FX 8350 vs Intel Core i7 3770k?

Figyelt kérdés

Először is bocs tudom, volt már ilyen téma, de annyira megoszlik a vélemény ezzel kapcsolatban, hogy gondoltam újra felteszem a kérdést, hátha azóta fény derült néhány esetleges problémára, amit a piacra dobásnál nem vettünk észre.

Szóval a kérdés adott FX 8350 vagy i7 3770k?

Játékra kellene a gép, minél nagyobb fps-t szeretnék elérni.

Nem is értem, hogy miért tartják jobbnak az intelt, amikor az AMD 8 magos és magonként 4ghz-s, míg az intel 4 magos és 3,5 ghz.

Rengeteg videót láttam, ahol az AMD kicsivel mondjuk 5-10 fps-el, de jobb az intelnél.

Ennek ellenére mindenkitől azt hallom, hogy az intel jobb.

Miért is kéne nekem 20 ezerrel többet kiadni az intelért, ha ráadásul rosszabb is?

Ilyen konfigot akarok venni:

Proci: AMD FX 8350 vagy INTEL CORE i7 3770k

VGA: ATi Radeon 7870 oz ghz edition hd

RAM: 2*4 gb 2133 MHZ

ALAPLAP: ?

Ehhez a konfighoz melyik proci lenne a jobb?

Tehát újra elmondom, hogy játékhoz kellene minél nagyobb FPS szint eléréséhez.

BF 3, Crysis 3, stb. esetében mennyi fps-t adna le egy ilyen konfig?

Az lenne az ideális, ha egy kb 20-23 colos monitoron full hd-ban lenne min 30-50 fps-em, de jobb szeretném 100 felett tudni.

Meg annyi kérdésem lenne még, hogy a Direct x11-el kompatibilis-e a vidókártya, lehet-e 3d-s monitor nélkül csak mozis szemüveggel 3d üzemmódban filmet nézni, vagy játszani?

2013. júl. 4. 11:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim válasza:

Végig olvastam ezt, mert érdekelt az fx és az i7...

De ilyen értetlen gyerekkel még nem találkoztam ezen az oldalon... És nem is válaszol sok jóra, csak hajtja a magáét... vicc... :D

2013. nov. 21. 15:48
 62/64 anonim ***** válasza:
A kérdező akkora gyökér, hogy az már fáj... A magok számából ítélkezni istenem ennyire nyomorult nem lehet....
2013. dec. 23. 12:22
 63/64 anonim ***** válasza:
ki ez a csöves kérdező ? pénze nincsen nem vettétek észre csak hhuszárkodni jött ide hogy ő ezt venné meg azt venné közben meg csak idegelni akar itt mindenkit ha te jobban tudod mi a jó mi a sz**ért nem raktál magadnak össze gépet . ha a tudatlan szakértelmedet nagyra tartod akkor menj aztán szedjél hangyákat hülye gyerek !
2014. febr. 20. 05:28
 64/64 anonim ***** válasza:
Utolsó +1
2014. febr. 20. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!