Meg lenne-e a 250fix fps?
Figyelt kérdés
Proci:i5
Ram:4gb hyperx blue
Vga:ati radeon hd 5750 saphire
2013. júl. 4. 02:17
2/11 A kérdező kommentje:
Cod 4
2013. júl. 4. 02:22
3/11 BM-Striker válasza:
Nem, de teljesen fölösleges, és ha 60-nál nagyobb fps befojásolja a játékmenetet, akkor 60 fps fölött játszani exploit, ami nem fair atöbbi játékossal szemben.
4/11 Komplikato válasza:
3-as Ehhez képest egy régi pénzes Quake bajnok mesélte, hogy talált olyan hálózati beállítást a Quake Online-ban, amitől megnőtt az amúgy sem semmi találati pontossága.
Kérdező, a 250 FPS-nek konkrétan mi a célja? nem ismerem a kérdezett játékot és tudom van olyan játék amiben az FPS számtól függ adott játék "fizikája" vagy a mozgás pontossága (mert pocsékul írták meg), viszont ugye a legtöbb monitor csak 60-75 képet tud megjeleníteni másodpercenként, jobb CRT vagy 3D monitor meg max. 120-at. És V-sync nélkül még jó rondán szét is csúszik a kép ha sokkal gyorsabb ...
5/11 anonim válasza:
hát ha még menne is (amit nem hiszek), akkor sem tudom, honnan szedsz mondjuk FullHD 250Hz monitort, és hogy a francba van olyan jó reflexed, hogy egy másodperc minden 1/250-ét halálosan fontosnak tekinted? a másodperc 1/60 része alatt nem tudsz kattintani egyet, nemhogy 1/250 része alatt feldolgozod a monitoron megjelenő információt, és ha kell még kattintasz is. felesleges baromság. ha meg valóba ilyen pro vagy, akk most takaroggyá E-sport bajnokságra
6/11 anonim válasza:
CoD 4-ben mindenki 125 vagy 250 fps-el játszik, még lanon is ennyi van a Turn up & Play stílusú lanokon is beállítva.(kis fact) amúgy CoD 4-ben 125 fps nagyobb ugrást jelent, 250 pedig a nagyobb távolságra tudsz elugrani.333 ha jól tudom ennek a 2-nek a kombinációja
7/11 A kérdező kommentje:
úgy látom nem voltam érthető az a lényeg hogy a 250 fix legyen de hogy meg lenne-e az a kérdeés és a Call of Duty 4: Modern Warfare játéknál lenn ez a kérdes,mert itt számit az fps ez egy fps játék jobban pörög a fegyver nagyobbat ugrik hamarabb meglátod az embert stb és ezért szeretném tudni hogy ezzekl a configgal meg lenne-e mert már kevés ember az aki nem 250-nel játszik ,köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 4. 10:46
8/11 A kérdező kommentje:
na jól le írtam sry :D
2013. júl. 4. 10:47
9/11 anonim válasza:
Amúgy 250 fixen az 5770 től lenne..annál lenne meg minimum a fix
10/11 A kérdező kommentje:
az se lessz rossz ha 200+ os fpsem lessz
2013. júl. 4. 11:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!