2x2 GB ram van a gépemben szeretném megduplázni,15. 000-ért találtam is, de annyim nincs rá, találok egyáltalán olcsóbban? Ha sikerrel jártok akkor nagyon szívesen várom az ötleteket. Csó. (Ram részletek lent)
"Egyébként annyit elárulok hogy a 9800gt nem támogatja a Direct X 11-et míg a Hd 6670 igen"
Erről pont fentebb írtam is, hogy a DX11 elvileg előnye a 6670-nek, de gyakorlatilag nem, mert ha kap egy komolyabb DX11 kódot (fejlett depth of filed és tesszelláció például), akkor a 6670 átmegy diavatítőbe, mert folytonos képkockaszám produkálására már nem lesz alkalmas. Persze a HD6670 kevesebbet fogyaszt, valszeg jobb hardveres videogyorsításban stb stb De annyival nem jobb, hogy megérje lecserélni egy 9800GT-t egy 6670-re! Ha már valaki kártyát cserél, akkor szertene cserébe láthatóan több fps-t kapni játékokban, ehhez meg legalább egy HD7750 kell, de minimum HD7770-t ajánlanék. Ebben már van annyi újítás és többlet teljesítmény, hogy azt mondjam, hogy megérte a cserét és az anyagi rááldozást!
Ezen nagyon jót nevettem "átmegy diavatítőbe". :D:D:DD
És megfontolom a HD7770-et. :) Köszönöm srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!