2x2 GB ram van a gépemben szeretném megduplázni,15. 000-ért találtam is, de annyim nincs rá, találok egyáltalán olcsóbban? Ha sikerrel jártok akkor nagyon szívesen várom az ötleteket. Csó. (Ram részletek lent)
"Igen kifut. Néztem."
Ezt nagyon nehezen akarom elhinni! Mert én is szoktam nézni, ráadásul ennél erősebb hardverekkel rendelkezem (igaz az utóbbi 1 évben nekem is 8GB RAM van a gépemben, de szinte soha sincs kihasználva....egyszer azt hiszem Crysis 2-vel sikerült 4,1GB-ra növelnem a RAM kihasználtságot, úgy, hogy ebből 2GB-nyit a windows és a szolgáltatásai foglaltak el....de szükség esetén a windows is össze tudja magát húzni egy bizonyos mértékig).
Persze ez játék függő is...most pl a Far Cry 3-mal játszom és játék közben alig több, mint 2GB a foglalt memória kapacitás!
"De a 20ezres kártya is már megváltás lessz számodra"
A 9800GT nyers erőben tud annyit, mint egy HD6670, nem lenne neki jóformán semmilyen előrelépés (A DX11-t se számíthatjuk, mert egy komolyabb DX11 kódtól a 6670 is meghasal rendesen). 9800GT-t nem érdemes 6670-re cserélni, minimum 7770 ajánlott.
"Ezek már felső kategóriás kártyák mivel mind DDR5-ös"
Ezt a butaságot meg ne terjeszd! Anyosoméknak tavaly vettem 11k forintért egy GDDR5 memóriás HD5550 kártyát, ami pesze alap szinten használható, de messze nem felső kategóriás, de még csak közép sem. A felső kategóriás videokártyák valahol 80k környékén kezdődnek és nem attól felső kategóriások, hogy GDDR5 memória van rajtuk! Erről még igen sokat írhatnék, de nincs kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!