2x2 GB ram van a gépemben szeretném megduplázni,15. 000-ért találtam is, de annyim nincs rá, találok egyáltalán olcsóbban? Ha sikerrel jártok akkor nagyon szívesen várom az ötleteket. Csó. (Ram részletek lent)
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-UD3
Porci: Amd Phenom II X4 810, 2,600 Mhz
Ram: 4 giga Geil 2x2 gb kit ugye a paraméterek ott vannak
Videókari: Nvidia 9800 GT
Vinyó: össz 1300 Giga
Játszani kell. Szóval kell még ez a 4 giga... :D A kérdés az hogy tudunk-e olcsóbban szerválni mint 15, mert annyit nem adok ki rá az krvaisten. :D
Nyugi- nyugi lelkeim. :D Az ár kérdéses, de inkább csak időben, max összegyűjtöm rá a pénzt, 1-2 hónap alatt.
Mi amit maximum ki tudunk hozni videókártyailag,
és valami felső középkategóriás
vagy olcsóbb felső kategóriás cumót kéne belerakni.
Mert ha már veszek bele valamit akkor az legyen jó.
"Játszani kell. Szóval kell még ez a 4 giga..."
Aham persze...(na ettől féltem). És figyelted játék közben az erőforrás kihasználtságot és láttad, hogy a 4GB-ból mindig kifut a rendszer? Mert kétlem. Tudom, hogy most mindenki 8GB RAM-t vesz és már sok notebookba is ennyit tesznek (mert olcsó a DDR3), de ez nem jelenti azt, hogy szükség is van rá. Ha téged valami akadályoz a játékban, akkor az a videokártyád lesz! De ha nem hiszed, akkor vegyél memóriát és majd meglátod, hogy 0 fps-t gyorsulnak a játékaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!