Miért akad be a gép nagyobb mappák megnyitásánál? Részletek lenn.
Figyelt kérdés
Szóval olyan problémám van hogy vettem augusztusban egy gépet ami elég jó gép de ha pl. meg akarok nyitni egy nagy mappát pl. a játékok mappámat amibe több mint 300Gb-nyi cucc van beakad az egész gép 1-3 percre a winyóm 1500Gb os de a gép maga se rossz mellé. A total commanderes incidensen kívül akkor is csinálja ezt ha daemon toolsal megyek be a játékok mappába vagy ha akárhogy megnyitom. Csináltam már töredezettségmentesítést és minden egyebet amire csak gondoltam. Remélem tud valaki valami értelmeset mondani. Előre is köszi!2012. dec. 25. 00:02
1/3 anonim válasza:
Egy túlzottam nagy méretű mappát sokáig tölt minden rendszer. Parancsikonokkal a kedvenc játékaidhoz vagy a mappáikba meg tudod kerülni.
2/3 lindmayer válasza:
vagy ha nem akarod túlzsúfolni az asztalod, akkor használhatod a játéktallózót is(gondolom nem xp-d van)
3/3 A kérdező kommentje:
Nem xp-m van :) amúgy abba a mappaba belépéskor akad amibe a nem feltelepitett játékok vannak :) a C meghajton a program filesba simán belép pedig az is nagy. de a D meghajton amikor azt a mappat akarom megnyitni vagy egy sokkal kissebbet 20-30 gb körülit akkor is :) (persze az is a nagy mappqn belül van. mindegy kibirom ezt az akadast néha ha meg kell nyitni :) )
2012. dec. 26. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!