Mikor evett először babapiskótát egyedül a babád? Nem féltél h letörik egy nagyobb darab és a torkán akad? Már 8hós de még mindig nem merem a kezébe adni.
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 15:37
1/8 anonim válasza:
6 hós koruk körül. 9 hósak múlt a fiaim, elmúlt egy hónapban jöttek ki a fogaik, azóta veszélyesebb, mert le tudnak harapni belőle. Addig csak majszolták. És nem mindegy milyen a piskóta. Én a Müllerben szoktam venni azt a sárga zacskósat, az kemény, és tényleg csak majszolják, amúgy meg nagyon finom.
2/8 anonim válasza:
én egy éves koráig nem adtam neki mert tojás van benne meg sok cukor. mikor először kapott már szépen tudta rágcsálni de nem nagyon szereti, túl cukros neki, ő inkább a sós rágcsikat szereti :)
3/8 anonim válasza:
Igazad is van.Én sem mertem jó sokáig a kezükbe adni a gyerekeimnek.Nem szabad rizikózni ilyennel.A kakaóban rögtön elázik,de az nem a gyerek szája ahol azért annyi nyál nincs,hogy szétmenjen rögtön.
4/8 anonim válasza:
Lányom 6 hós kora óta kap piskótát. Manner babapiskóta. Tojásmentes és nagyon fincsi. Könnyen el tudja nyammogni. Viszont legutóbb Milupat vettem, de abból akkorát leharapott hogy felragadt a szájpadlására és úgy kellett leszednem. Így ilyet még nem kap egy darabig. Maradunk a Manner piskótánál. :)
5/8 anonim válasza:
Nem fognak megfulladni tőle,mert csak majszolják. A nyálik megpuhítja a piskótát és a kekszet is. Ha véletlen nagyobb darabot nyelne le,azt azonnal visszaköhögi.
Én már 6-7 hónaposan adtam a kezükbe kiflicsücsköt,piskótát,kekszet,de soha nem lett semmi baj belőle.
6/8 anonim válasza:
Talán babapisktát egyáltalán nem kéne neki adni. Majszoljon banánt meg egyéb gyümölcsöt.
Cukorbeteg lesz.
Te tudod! Ne haragudj, de ez nagyon egészségtelen.
Amúgy nem fullad meg tőle.
7/8 A kérdező kommentje:
1 A tescos abszolút nem cukros...!! 2 6 hós körül egyszer adtam neki, és lenyelt egy nagyobb darabot, amit csak ugy birt felköhögni hogy a lábánál fogva ráztam. Nahh azóta sem adtam neki. Pedig még kemény is volt a piskóta.
2011. máj. 28. 16:51
8/8 anonim válasza:
Attól lesz cukorbeteg mert babapiskotát majszol csecsemő korában? Ilyenről még nem hallottam.De ettől függetlenül ne adj neki,mert megfulladhat.A babapiskóta nagyon kemény egy pici babának.Félrenyel és mire kiszeded a torkából megfullad.Ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!