Melyik a legjobb választás vezetéknélküli gamer egerek közül?
Amúgy pedig én biztos nem azért fogok egeret venni mert lézer vagy optikai igazából magasról lesz@rom.
hanem azért mert jókat mondanak róla
tehát nálam a lézer VS otikai vita itt le is zárul
G400-at veszek optikai szenzorral :)
Szerintem a vezeték nélküli GAMER egerek nem jók. Nem egy volt már a kezemben, de nekem valahogy nem jön be. Meg mivan, ha az akksi a legnagyobb AV közepén mondja be az unalmast..? :\
Én személy szerint a G400-at szoktam ajánlani, ha meg valaki annyira tehetős, hogy nagyon akkor Razer Naga.
egy dolgot mondj amiben jobb a lézer.
dupla szenzor? a parasztvakítások parasztvakítása.
"Kedves mindenki, elmondom, sem a lézeres, sem az optikai nem jobb a másiknál, mindkettőnek vannak előnyei hátrányai"
Nem majmolni akarom Pétert, de úgy szeretem amikor valaki egérbe fölényeskedő hangnembe oktatja ki, amikor az GYK-n mesze többet tud azokról kb mindenkinél.
"Nem véletlenül vannak olyan egerek amiket 2 szenzorral szereltek."
A gyártók marketing szarsága, amit az egyszerű userek(mint te kedves) bevesznek. De te még pofázol is hozzá. Mily imádni való.
"Amúgy elmagyaráznád hogy mi alapján állapítod meg a tudásomat?"
Az első hsz-ed alapján ahol dicsérted a lézert. Ajánlom az oldalt ami linkeltem, ott van egy tag(ilyen furcsa animes kis csaj avatara van->f4te) ha tanulni szeretnél egerektől olvasgasd az írásait, messze nem a te(vagy én) szinted a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!