Kb 200 ezer körül melyik a legjobb laptop választás? Karácsonyra lenne, úgyhogy sürget a idő!
-Barátnőmnek venném, úgyhogy előny, ha nem egy 5 kilós böszmedék. (magyarul egy vékonynak örülnék)
-Elsősorban photoshop, lightroom és hasonló képszerkesztő programok mennének rajta. (+ film, zene, böngészés)
-Nem létszükség, de ha fehér lenne, akkor az maga lenne a csúcs :) (tudom ez lekorlátozná nagyon a választási lehetőséget, úgyhogy akár ne is vegyétek figyelembe :D )
Egy fórumon ezt olvastam: "Ha viszont (ahogy fentebb írtad) egy Core i5-öst szeretnél, akkor bizony egy kb. 235.000 Ft-os Macbook Pro-val kell számolnod, ami egyébként eddig az egyik kedvenc konfigurációnk ebben az évben."
Na most a kérdésem az lenne, hogy honnan veszik, ezt a 235 ezres árat? mert én 330 alatt sehol nem találtam. Az az ár meg már nem fér bele. :(
Pedig az elképzeléseknek megfelelne, erős , kicsi, fehér, vékony:)
Na ez már csak olyan bonusz kérdés, a fő kérdés, hogy 200 ezer körül mit vegyek!
Előre is köszi!
utolsó:
igen, én is azzal szemezek a legjobban.
ezzel a 2vel konkrétan:
már új kérdést is nyitottam neki, mert eléggé úgy tűnik, hogy ezek közül fogok választani.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!