Melyik a legjobb választás vezetéknélküli gamer egerek közül?
kunrichard
Az az oldal amit linkeltem ezentúl nem csak a kérdezőnek, hanem neked is szánom, rég olvastam ennyi hülyeséget egérről.
Teljesen érthető Péter reakciója.
Milyen hülyeségeket ember?
Tényeket írtam.
egyáltalán nem áll szándékomban védeni a lézeres egeret
de nekem a 2 egerem közül a lézer szenzorral szerelt gygabite egérrel jobb tapasztalataim vannak holott
a gxt14 2x annyiba került és szó szerint észrevehető az akadás játék alatt
Természetesen tuti jó egér a G400 de sajnos nem sok egérről mondható el ugyan ez.
Hát eléggé xD
Minden esetre én is lassaqn egeret fogok cserélni én a G400
és a R.A.T 7 között vacilálok mert a G400 tényleg nagyon jó és nem is drága
viszont a R.A.T 7 pedig brutálisan néz ki és ha úgy vesszük ez sem túl drága szemben a többi egérrel 25-30-ért amiben semmi egyediség nincs gondolom annyival nem is jobb csak a márkát kell megfizetni
"Milyen hülyeségeket ember?
Tényeket írtam."
Ha nálad azok a tények, hogy optikás egérből alig van gamer, és azok nem érik meg az árukat, mert a legtöbb jó egér lézeres akkor az színtiszta hülyeség.
A linkelt oldalon az első hsz-en ott vannak az ajánlott egerek. Ott mindegyik optikai, hidd el nem viccből. A listát meg egy olyan személy állította össze aki nálad ezerszer többet ért az egerekhez. Valahogy neki jobban hisz az ember.
"amit belinkeltetek 2005 ben irták uhh bakker mi van most 2012 van?:O"
Az egér piac azóta is ugyan ott áll, nem jönnek a jó egerek.
Az meg, hogy láthatólag nem értesz szart se az egerekhez és úgy pofázol kissé kimerítő.
Amúgy ajánlottam kettőt is, de értsd meg, hogy egérhez értő nem fog neked jó szájízzel ajánlani ilyen szart. Szerintem Péter is tud ilyen egereket, ha kéred szerintem le is írja, de attól nem fogja ajánlani, mivel szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!