Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet
Van ismerősöm, akinek Hyperion van, halk is, gond nem volt vele, mondjuk elég túlméretezett, mert 750es van egy 8800GT mellett, valami akcióban vette viszonylag olcsón, de kb ennyit tudok róla mondani.
Egy tápnak már az árán is látszik kb, mennyit ér, nem hiába kerül egy 350es Be Quiet 11be és nem hiába adnak 5ért egy 430as LC Powert.
Ettől függetlenül vannak szituációk, amikor elég a 430as LC is. Pl irodába, ahol van egy szünetmentes táp is, nem kell 20k-s táp.
# 40
Az a noname szarok idióta ágankénti elosztása miatt van. Egy USP5580 360watott bír leadni 12V-on max, ezt egy minőségi 400-as is megteszi.
Ha te is alátámasztod videóval, hogy van benne túlfesz védelem, akkor hinni fogok neked.
Amúgy döglött már meg winyóm Codegenes gépben, amit biztos, hogy a fesz ingadozás nyírt ki. Amit utána beletettem, annak is elég gyorsan csökkent a kondíciója. Ami már eleve a Chieftec-es gépbe került, annak évek óta 100% a kondíciója. Szerintem ez nem véletlen...A HDD-k rohadtul érzékenyek a fesz ingadozásra.
Arra válaszoljatok már, hogy egy régi gépbe amibe 5-10éve gond nélkül szolgál egy akármilyen noname táp azt miért kell kicserélni? Vagy egy olyan gépbe amibe ami jó ha a negyedét felveszi a noname táp terhelhetőségének? Mert ezt még a lassan isteni magasságokba emelkedő Stol is elismerte, hogy alacsony terhelésen nem ingadozik veszélyesen a feszültség. Erre tessék válaszolni, ne ilyen történeteket előhozni hogy kinek hogy gyulladt ki meg robbant fel a tápja.
Egyébként nekem egy régi Delta tápom van meg egy új Cooler Master, szóval HKC pont nincsen itthon de ha valaki küld egyet postán, vagy ad egyet személyesen, ami zsír új bontatlan, a szeme előtt szétszedetem és megláthatja hol van benne a túlfeszültség védelem. De egy FSP-t is simán megbuheráltatok úgy hogy kívülről az ég világon nem látszik semmi rajta. A 12V os ágon mégis 30at lehet mérni.
Na kb most jutottatok el odáig, hogy ténylegesen egy idióta, és személyeskedő vita alakult ki.
Kinek jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!