Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet
# 9
Védelem van bennük(az alap), csak az ilyesmik hiányoznak, mint pl.: UVP, SCP, OPP stb...
Sokat fogyaszt a táp??
Pont annyit, amennyire a gépnek szüksége van.
Van benne aktív pfc, 75% alatt nem lehet a hatásfoka.
Na ne szórakozzunk. Majd pont, rövidzár védelem, meg túlterhelés elleni védelem nincsen a noname tápokba. De ha ezek akkora extrát jelentenek, kifejthetnéd, hogy mégis mely védelmek képzik az "alap-védelemek" kategóriáját?
Ezt az egész problémát, ilyen audiophile szerű emberek generálják. Csak ők nem azt mondják, hogy kösd be fixen az erősítőt a hálózatra, meg a hangfalakhoz 100négyzetmilis kábelt használj, hanem hogy az 1000éves celeronhoz, P4-hez meg Sempronhoz vegyél FSP hexát mert a 10éve jól működő noname tápot a sátán teremtette és bármelyik pillanatban szénné égetheti a gépet.
Nem kamu. Egy egy csávó készítette, aki nagyon ért az elektronikához és több 100 táp megfordult már a kezében. Stol a neve ph-n.
amúgy ezt érdemes elolvasni, hozzáértők is leírják, hogy miért fos egy ilyen noname táp
"Látszik rajta hogy a PH!-s tudósok műve, az a fórum minden számítástechnikával kapcsolatosan terjedő hülyeségnek a melegágya."
Én nem pofázok bele ebbe a táp f*szságba, de ez kissé zavaró. Mi is a gond a PH!-val? Csak kíváncsi vagyok, mivel ennyi erővel leminősítetted még Abu-t is(egyik házigazda), és szerintem messze vagy te is attól szinttől amit ő tud.
Meg úgy kb az összes cikkíróétól.
Abba a linkelt HKC tulajos részbe, meg a gyerek leugatja daa-raat, az se semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!