Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan piszok jók az FSP...

Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 10:05
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
Azért jók, mert van bennük védelem (nem tesz kárt a gépedben) és magas a hatásfokuk. Ergo más márkákkal szemben sokkal kisebb az esélye, hogy tönkremegy.
2012. máj. 30. 10:13
 2/56 anonim ***** válasza:
Azért ajánlgatják szerintem olyan sokan mert erről van tapasztalat,így biztos jó.Biztos van egyébként más is ami jó,de végül is érthető hogy az ember nem szívesen kockáztat.
2012. máj. 30. 10:19
 3/56 anonim ***** válasza:
79%

Azért jók, mert remek az ár/érték arányuk. Jó minőségű tápok, megfelelő védelemmel ellátva, az áruk mégsem olyan borsos. Ezért javasolja mindenki ezeket a vacak codegen, mercury, hkc és egyéb vackok helyett.

Természetesen vannak még jó márkák, de azok jellemzően drágábbak. Nekem pl. egy Corsair tápom van és tökéletesen megfelel. Drága volt, de nagyon csendes és jó a hatásfoka.

Jó márka amúgy (FSP-n kívül): Chieftec, Enermax, Corsair, Seasonic

2012. máj. 30. 10:28
 4/56 anonim ***** válasza:
79%
Mert olcsó és minőségi. Ennyi nem elég?
2012. máj. 30. 10:35
 5/56 pcguru22 ***** válasza:
100%
Nekemis egy fsp hexa 500w élteti a gépsárkányt!!!Ajánlani nagyon tudom!
2012. máj. 30. 10:42
 6/56 anonim ***** válasza:
79%
FSP már bizonyított régebbi tápokkal, elég komoly bizalmi kört épített ki. Hasonló a helyzet a Seasoniccal is, csak árban komoly különbségek vannak.
2012. máj. 30. 11:32
 7/56 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azért ajánlják sokan , amiért a csorda ökör is egyfelé megy . Na nem sértésnek szánom , csak biztos vagyok benne , hogy az ajánlók tetemes hányadának fingja nincs , hogy miben jobb . Védelem ? Az minden tápban van . Egyszerűen jobb anyagokat használnak , jobban túlméreteznek , így a névleges teljesítményt hosszú távon képes ingadozás mentesen tartani .
2012. máj. 30. 11:49
 8/56 anonim ***** válasza:
79%
Olcsó, és nem egy takony. Én szívem szerint FSP/enermax/Be Quiet!/CM/corsair komolyabb darabjait ajánlanám, csak ugye ezek drágák, és az itteni konfigokba általában elég 400-500w, és árérzékenyek.
2012. máj. 30. 11:50
 9/56 anonim ***** válasza:
44%

"Védelem ? Az minden tápban van"

Ebben rohadtul tévedsz. Egy Codegenben, HKC-ban (legalábbis az USP 5550-ben, Mercuryban meg a többi hasonló csodában semmilyen védelem sincs. Ezzel szemben egy FSP, vagy Chieftec úgy van megtervezve, hogy ha beszarik, akkor ne vigye magával a gép többi alkatrészét.

2012. máj. 30. 12:56
 10/56 anonim ***** válasza:
Elmondanád nekem mint laikusnak , miben is más a felépítése ?
2012. máj. 30. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!