Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért olyan piszok jók az FSP...

Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 10:05
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

"Figyu bohóc ! Én ezt bárhogyan olvasom ez a videó megbukott"

Akkor nem tudsz olvasni, egy ember mondta azt. EGY. Ellenben stol, vagy épp daa-raa mást mond. Ki is a hitelesebb? Szóval nem tudom, miért fake a videó, ezt egy marha mondta semmi több.

A PH!ról meg, hogy igaz vannak hülyék aki még a vga limit, meg a referencia hűtéssel sincsenek tisztába, de azokkal kár foglalkozni, mint ahogy a tesztek, és hírek kommentjeivel is.

2012. máj. 30. 16:18
 32/56 anonim ***** válasza:
36%

Nekem volt egy 400as Codegenem. Mindenki jött: Nemtán egy Codegenre akarsz bízni egy 8800GT-t?

Hú megijedtem, pedig akkor már több mint 2 éve azzal ment, azelőtt 4 évet ment, mindig hibátlanul.

Na lecseréltem, mert hát na, Codegen, pfuj.

Azóta a 4-ik Chieftec megy tönkre. Vagy a venti, vagy a táp része. Persze, ezt a vga-t nem bírná el valószínűleg, de az nem volt egy rossz táp mindentől függetlenül.

Legtöbbet eladott táp a 420as LC power. Egy otthoni HTPC/irodai/netezős gépbe 50wattos fogyasztáshoz nem is kell több.

2012. máj. 30. 16:24
 33/56 anonim ***** válasza:

Épeszű ember tényleg a PH-soknak hisz...

Amúgy valszeg azért szólja le a PH-t, mert neki is egy ilyen szar van a gépében, aztán idegesíti, hogy ott megmondják róla az igazat. De ha egyszer majd porrá ég a házuk, vagy megdöglik az egész konfigja, akkor megnézem, hogy tovább isteníti-e :D

2012. máj. 30. 16:27
 34/56 A kérdező kommentje:
Azért szeretném kicsrélni, mert ha nincsen szükségem "600W-ra" akkor feleslegesen van a gépben, azért vettem ezt a tápot mert az alapból a gépben lévő egy codogen 450-es volt, azt mindenhol lehúzták, először nem hittem a dologban, mert a gép működött, egy darabig. Aztán jött egy probléma, először a tápra tippeltem. Codogen ugye, mit várunk tőle? Cseréltem erre az nPowerre, ezzel is ugyan úgy rosszalkodott, ezért is írtam, hogy vész megoldás volt csupán. (a problémát a memóriám okozta) Most pedig szeretnék egy kisebb tápot, amit, mert az is elegendő kell hogy legyen.
2012. máj. 30. 16:27
 35/56 anonim ***** válasza:
HKC-nak is van "normális" tápja, a 8700-as Hyperion pl CWT beles. 600 Watt fölött az LC sem rossz, de az látszik az árán is, annyiba kerül, mint egy minőséginek ismert táp, akkor meg már inkább azt.
2012. máj. 30. 16:29
 36/56 anonim ***** válasza:

ma 16:14

Írta Stol, hogy bármikor belehet menni hozzá és megmutatja élőben ugyanazt egy HKC-n, mint ami a videóban van. Tehát ha ennyire nem hiszel neki, akkor ott a lehetőség és menj el hozzá.

2012. máj. 30. 16:29
 37/56 A kérdező kommentje:
(-amit)
2012. máj. 30. 16:30
 38/56 anonim ***** válasza:
Csak azért feleslegesen cserélsz tápot, mert a kisebb is elég..ha már megvan, megvan, kész, abból hátrányod nem származik.
2012. máj. 30. 16:30
 39/56 anonim ***** válasza:

"ma 16:24"

Nekem az első hónapban megdöglött a csodagány tápom kb 8 éve, amikor sajnos az volt, de szerencsém volt és nem vitte magával az egész gépem. A Chieftec-em 7 éve megvan és hibátlan. De felesleges ilyenekkel példálózni, mert a minőségi tápokkal is megtörténhet, hogy tönkremennek, viszont azoknál nincs meg az esély, hogy mást is magukkal visznek.

Amúgy az a vicc, hogy a HKC árából már FSP-t, vagy Chieftec-et is lehet venni.

A HKC-ra 1 év gari van, míg a minőségi tápokra 3.

Ha annyira fasza a HKC, akkor miért nem vállalt 3 év garit a cuccaira? Ja, mondjuk sejtem... :D

2012. máj. 30. 16:37
 40/56 anonim ***** válasza:

Meg a HKC-ra rávan írva, hogy 550W, közben már 200-250W terhelésnél elkezd szarakodni :D

Egy 400-as FSP sokkal nagyobb terhelést is kibír és kb 1 árban van a HKC-vel. Az év barma, aki ezek tükrében a HKC-t veszi.

2012. máj. 30. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!