Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet
"Figyu bohóc ! Én ezt bárhogyan olvasom ez a videó megbukott"
Akkor nem tudsz olvasni, egy ember mondta azt. EGY. Ellenben stol, vagy épp daa-raa mást mond. Ki is a hitelesebb? Szóval nem tudom, miért fake a videó, ezt egy marha mondta semmi több.
A PH!ról meg, hogy igaz vannak hülyék aki még a vga limit, meg a referencia hűtéssel sincsenek tisztába, de azokkal kár foglalkozni, mint ahogy a tesztek, és hírek kommentjeivel is.
Nekem volt egy 400as Codegenem. Mindenki jött: Nemtán egy Codegenre akarsz bízni egy 8800GT-t?
Hú megijedtem, pedig akkor már több mint 2 éve azzal ment, azelőtt 4 évet ment, mindig hibátlanul.
Na lecseréltem, mert hát na, Codegen, pfuj.
Azóta a 4-ik Chieftec megy tönkre. Vagy a venti, vagy a táp része. Persze, ezt a vga-t nem bírná el valószínűleg, de az nem volt egy rossz táp mindentől függetlenül.
Legtöbbet eladott táp a 420as LC power. Egy otthoni HTPC/irodai/netezős gépbe 50wattos fogyasztáshoz nem is kell több.
Épeszű ember tényleg a PH-soknak hisz...
Amúgy valszeg azért szólja le a PH-t, mert neki is egy ilyen szar van a gépében, aztán idegesíti, hogy ott megmondják róla az igazat. De ha egyszer majd porrá ég a házuk, vagy megdöglik az egész konfigja, akkor megnézem, hogy tovább isteníti-e :D
ma 16:14
Írta Stol, hogy bármikor belehet menni hozzá és megmutatja élőben ugyanazt egy HKC-n, mint ami a videóban van. Tehát ha ennyire nem hiszel neki, akkor ott a lehetőség és menj el hozzá.
"ma 16:24"
Nekem az első hónapban megdöglött a csodagány tápom kb 8 éve, amikor sajnos az volt, de szerencsém volt és nem vitte magával az egész gépem. A Chieftec-em 7 éve megvan és hibátlan. De felesleges ilyenekkel példálózni, mert a minőségi tápokkal is megtörténhet, hogy tönkremennek, viszont azoknál nincs meg az esély, hogy mást is magukkal visznek.
Amúgy az a vicc, hogy a HKC árából már FSP-t, vagy Chieftec-et is lehet venni.
A HKC-ra 1 év gari van, míg a minőségi tápokra 3.
Ha annyira fasza a HKC, akkor miért nem vállalt 3 év garit a cuccaira? Ja, mondjuk sejtem... :D
Meg a HKC-ra rávan írva, hogy 550W, közben már 200-250W terhelésnél elkezd szarakodni :D
Egy 400-as FSP sokkal nagyobb terhelést is kibír és kb 1 árban van a HKC-vel. Az év barma, aki ezek tükrében a HKC-t veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!