Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket ajánljátok?

Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

1. Apple Macbook Air 13 inch

2. Apple Macbook Pro 13 inch

#Apple #MacBook #inch #ajnljatok
2012. máj. 24. 22:41
 1/4 Panda Péter ***** válasza:
43%

apple-t két esetben "érdemes" venni:

-ha a munkád miatt MacOS-en futó szoftvereket kell használnod

-multimilliomos vagy és már nem tudod mire költeni a pénzed (bár ebben az esetben lehet ugye jótékonykodni is)

minden más esetben pénzkidobás az apple, persze ha valaki bele van gajdulva az apple cuccokba azt úgysem tudom lebeszélni róla...

2012. máj. 24. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg presztizsből szokták még venni . Vannak osztályok , ahol kötelező . Nem halandóknak készült .
2012. máj. 25. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előző kettő hozzászóló eléggé szűklátókörű:))

Amúgy az air-t csak akkor ajánlom, hogyha tényleg nagyon fontos a vékonyság. A 13-as Pro sem nagydarab egyébként..

Pro-t ajánlom, de csak mert nekem is az van. Jól bővíthető, lehet benne ssd+hdd egyszerre, plusz szerintem strapabíróbb is.

De mindenképp várj június végéig, akkor lesznek bejelentve az új Pro modellek, ami áresést hoz magával a régi gépeknél, plusz várhatóan az új gépek vékonyabbak, erősebbek lesznek..

(én jelenleg egy i5-ös pro-t használok SSD-vel, 8giga rammal, 500-as hdd-vel, mégis halandó vagyok. Azt hiszem. Még nem próbáltam bizonyítani:) )

2012. máj. 29. 21:35
 4/4 Panda Péter ***** válasza:
na és mennyit perkáltál érte? azanemmindegy.
2012. máj. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!