Miért olyan piszok jók az FSP HEXA tápok? Annyian ajánljátok, hogy ott tartok, komolyan veszek egyet
"Az utóbbi link alján írják , hogy a videó már megbukott !"
A hozzászólásokat is olvasd már el, egy ember írja, hogy fake, mellette a készítő meg is kérdezte miért is lenne az. Szóval olvasd végig, vagy ne pofázz ilyeneket.
Tudom hogy ez a videó a Stol műve, de a fórumon nem vagyok regisztrálva, szóval nem én vagyok az a tag akire gondolsz.
A videó attól még nem ér semmit, egy ilyet az imádott FSP-ről is lehet akár mikor csinálni. Ha valaki küld nekem egy FSP vagy akár milyen tápot, 1 héten belül csinálok egy ugyanilyen videót, ezt garantálom! Akkor talán rájönnek az emberek, hogy mennyit is ér egy ilyen kamu videó.
A másik, lehet hogy a csúcsteljesítmény közelében nem a legstabilabb, ezt még el is fogadom. Viszont, ha van egy régi konfig, amiben 10 éve szolgál egy ilyen táp és jó ha a ráírt telljesítménynek a negyedét kihasználja, akkor azt miért is kell kicserélni? Erre válaszoljon vége már valaki.
A PH-ról meg annyit, lehet hogy van pár tényleg nagy tudású ember ott, mint példásul Abu, ebben nem is kételkedtem. Egy fórum színvonalát viszont nem pár ember, hanem az egész közösség határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!