Szaggatnak a játékok, pedig szerintem ennyire nem kéne. Vagy igen? Bővebben lent
Figyelt kérdés
2 gigás 450es Geforce-om van, 6 magos AMD-m, meg 8 giga ram. És nevetséges, hogy pl a Crysis 1024ben szaggat sok helyen (havas pályán főleg) de amúgyse lép nagyon 20 fps fölé high-on. teljesen maxon meg se merem nézni. azért nem értem, mert néztem teszteket erről a VGA-ról, főleg youtube-on feltesznek gameplay-eket, ezzel a VGA-val, és magasabb felbontáson játszanak vele maxon, és 40 fps körül. de ez csak egy példa. ott van a BF3, ami 15 fps-el megy maximum, akkor az Unigine tesztprogram pár fps-el megy (olyan 7-8 körül). és nem értem, miért. új driver van fent, annyira nem értek hozzá, de szerintem ennyire nem kéne szaggatni egy játéknak se. alapkategóriás VGA, szóval sokat nem várok tőle, de ez vicc.2012. máj. 26. 12:05
11/11 anonim válasza:
Igy jopar honap utan: alaplapi drivereket felraktad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!