Miért csinálja azt a gépem, néha, hogy újraindítom, valami ilyesmit csipog: trilili, aztán nem megy tovább, a monitoron is csak villog a led, de a boot-ig se jut el szerintem, mert nem mutat a monitoron ilyenkor semmit?
Figyelt kérdés
Kikapcsolom várok egy 5 percet, bekapcsolom és újra jól megy!2012. máj. 15. 09:17
1/4 anonim válasza:
Feltehetőleg a vidókártyát nem érzékeli ilyenkor.
2/4 linkids válasza:
Jah
Videókártya kivesz, kontaktsprével átfújkálod.
Egyébként alaplapi kézikönyvbe nézd meg, hogy melyik csipogás milyen hhibára mutat
3/4 A kérdező kommentje:
tegnap vettem a gépet használtan!
Windows 7 van rajta, a videókártyát elég rosszul is értékelte:
Pedig nem rossz videókártya: Gigabyte geforce 8400gs
a gép:
intel pentium dual cpu 2ghz
4gb ddr2 ram
legújabb driver van fent mindenhez, tegnap telepítettem ujra a gépet. akkor a videókártyával lehet valami ?
2012. máj. 15. 11:03
4/4 linkids válasza:
Nem úgy rossz a videókártya, hogy teljesítménye, hanem nem érintkezik a PCI-os illesztősínbe, amibe benne van.
Szétszeded a gépet, kiszeded a kártyát, kontaktsprével átfújod, és kész.
Ha többet nem indul el, akkor a VGA kártya tönkrement benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!