Mi a véleményetek a konfigomról? Sokba fájt de szerintem megérte.
Intel Core i7 2700K 3.50GHz@4GHz Socket 1155 8MB L3 Cache
Memória: G-Skill 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz RipjawsX Memory Kit CL9 (9-9-9-24) 1.5V
Videókártya: 2X Sapphire HD 7970 3GB GDDR5 925\5500 MHz CF
Alaplap: Asus P8Z68-V PRO/GEN3 Socket 1155
Merevlemez: SAMSUNG 256GB 830 Series SSD - SATA-III 2.5", Sequential Read: Up to 520MB/s, Sequential Write: Up to 400MB/s, Random Read: Up to 80000 IOPS, Random Write: Up to 36000 IOPS
Hangkártya: Realtek ALC892 8-Channel High Definition Audio
Optikai meghajtó: Samsung SH-222AB 22x DVD RW DL & RAM SATA
Ház: Cooler Master Cosmos II
Tápegység: Corsair AX850 Modular PSU 850W 80PLUS Gold
Minek kellett felhúzni?
Illetve remélem nem a gyári hűtő van rajta, különben nem lesz hosszú életű a proci.
ez hülyeség hogy a proci nem hajtha ki a vga-t...havernak 2600k-ja 2db gtx680 at kihajtott
am kérdező,ha komoly a kérdés akkor minek kellett ilyen drága házat venni?
Ha már megvetted nem teljesen mindegy, hogy ki mit gondol róla? Ha azt mondjuk, hogy sz.ar vidd vissza, akkor fogod és vissza viszed?
A kedves kérdezőt aligha érdekli a véleményünk.
Vaaagy ha már kiadtál rá néhány százezer forintot, úgy érzed meg kell mutatni a világnak, hogy neked aztán tényleg ütős konfigod van, amitől mindenki hanyatt vágja magát.
az a két vga sok benne: kb 3-4 év múlva lesz szükség ekkora videoteljesítményre, kivéve ha vágni szeretnél
az ssd mellé én vettem volna egy hdd-t is
ehhez a géphez én 16 giga ramot tettem volna bele, de 12-t legalább( ha videoszerkesztésre kell, akkor meg még többet is)
hangkártyát nem vettem volna külön, nincs nekem szuperhallásom
amúgy ha csak játékra használod, akkor fölöslegesen drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!