Mi a baj a hardverteszt.hu-val? Szerintem van olyan jó mint
a túlértékelt PH! .
Figyelt kérdés
Sokan szidják, de miért?
A másik kérdésem: Mi a fenéért van itt ennyi "hozzáértő" válaszoló. Nem akarok neveket mondani, de vannak itt akik értenek hozzá egy picit, de akkor a a szájuk hogy na...
2012. jan. 28. 21:51
1/9 anonim válasza:
Hát nem éppen a legprofibb oldal, láttam már rajta jópár baromságot, ellentétben a PH!-val.
2012. jan. 28. 21:54
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem miért? Talán mert a cikkekben érthetően írnak, nem pedig ezer szak szót használva hogy menőzzenek?
2012. jan. 28. 21:57
3/9 anonim válasza:
Szerinted a PH!-n menőzésből használnak szakszavakat? Hát nagyon el vagy tévedve. Inkább mondjuk úgy hogy a PH! cikkek nem az átlag Pistikéknek szólnak, hanem a hardverekben jártas embereknek, akik értik ezeket a kifejezéseket. Sokkal szakmaibb oldal mint a hardverteszt.
2012. jan. 28. 22:00
4/9 anonim válasza:
1-2 baromság az tényleg van rajta. PH! viszont elég jó oldal. Full részletesen leírnak mindet és tök érthetően.
Amúgy nagy a szája pár embernek? én nem vettem észre :)
2012. jan. 28. 22:02
5/9 anonim válasza:
"nem pedig ezer szak szót használva hogy menőzzenek?"
Ez rohadt jó. Am Sylar jól írja, semmi tudással nem is fogod érteni. Am a második kire vonatkozik?
2012. jan. 28. 22:03
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt most nem fejteném ki, de te is bennük vagy Hart!
Am látom PH!-nak egyeduralma van :)
2012. jan. 28. 22:06
7/9 anonim válasza:
Áááá!
Na fasza...
2012. jan. 28. 22:09
8/9 anonim válasza:
Semmi gond, gondolom én is benne vagyok, sokan nem csípik itt a stílusom, meg is kapom a lepontozást ha kell, ha nem. De attól még nagyon sokszor igazam van, ha tetszik, ha nem.
2012. jan. 28. 22:13
9/9 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem is benne vagy te is :)
Bár kb leszarom, olyan "hozzáértő" véleményére nem adok aki nem tud egy cikket elolvasni PH!-n a szakszavak miatt, aztán le szól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!