Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg muszály ezt a szar...

Tényleg muszály ezt a szar win 11-et használni?

Figyelt kérdés

Nem is akartam fel rakni sőt szó szerint magától települt fel a gépre. Amióta fent van azóta már 3-szor teljesen összeomlott, folyamatosan frissíteni akarja magát..olyan szarul van megoldva benne minden hogy igazából csak felidegesít.

Nagyon sokszor a játékokat sem úgy kezel ahogy kéne, nem tudja néha azt sem mi az a fullscreen..tele van idióta programmal aminek semmi haszna nincs, nem is használom de fut..

Egyszóval egy hulladék az egész..és valahol olvastam hogy már nem nagyon lehet a 10-et használni amivel semmi bajom nem volt.

ma 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem muszály. Használhatsz Linuxot is.
ma 14:14
 2/10 anonim válasza:
83%
Még mindenhol megy a 10-es és egy jó-ideig menni fog...
ma 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Miert lenne muszaj, valaki kenyszerit?
ma 14:25
 4/10 anonim válasza:
71%
Sokan még mindig a 7-est használják, pedig hol volt az már. A 10 most még annyira népszerű ha így haladunk 10 év múlva is tökéletesen használható lesz. Sokan nem fognak új gépet venni, és maradnak a 10-en. És mivel nagyon jelentősen sok emberről beszélünk biztos lesz egy csomó böngésző stb amik tovább támogatják.
ma 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom mit csináltok a 11-el, hogy mindenkinek mindenféle baja van. Én lassan 4éve használom, és teljesen stabil. Sose omlott össze és az ablakokat is jól kezeli.

[link]

Még van 7 hónapotok (10 22H2) a verzióból, utána a 3év kiterjesztés fizetős. Vagy bevállaljátok, hogy sérülékenységek nem lesznek javítva. Így megnövelve annak esélyét, hogy további újonnan talált biztonsági réseket használhatnak ki a támadók/programok. Ugye, az emberi hiba, mindig ott lesz, bármennyire figyelsz.

De ezt ti tudjátok. Akinek inge, vegye magára nyugodtan. :)

ma 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Nálam 2 év alatt semmi hasonló probléma nem volt. Lehet, a te gépeden is valami más áll a háttérben.

Játékokkal sem volt soha gondom, igaz, én legális forrásból szerzem be őket.

ma 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Az összeomlás oka ugyan hardverhiba is lehet, de akkor sem kötelező használni. Nekem nincs vele bajom, pár apróságtól eltekintve.
ma 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ott a Windows 10 LTSC, annak még pár évig van támogatása: [link]
ma 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos lesz mód, hogy az ESU-hoz hozzáférjünk ingyen. A 7-nél is volt.
ma 15:34
 10/10 anonim válasza:
Használj Linuxot. Persze fel kell telepíteni, meg kell szokni, stb, de hosszú távon jól jàrsz vele.
ma 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!