Tényleg muszály ezt a szar win 11-et használni?
Nem is akartam fel rakni sőt szó szerint magától települt fel a gépre. Amióta fent van azóta már 3-szor teljesen összeomlott, folyamatosan frissíteni akarja magát..olyan szarul van megoldva benne minden hogy igazából csak felidegesít.
Nagyon sokszor a játékokat sem úgy kezel ahogy kéne, nem tudja néha azt sem mi az a fullscreen..tele van idióta programmal aminek semmi haszna nincs, nem is használom de fut..
Egyszóval egy hulladék az egész..és valahol olvastam hogy már nem nagyon lehet a 10-et használni amivel semmi bajom nem volt.

Nem tudom mit csináltok a 11-el, hogy mindenkinek mindenféle baja van. Én lassan 4éve használom, és teljesen stabil. Sose omlott össze és az ablakokat is jól kezeli.
Még van 7 hónapotok (10 22H2) a verzióból, utána a 3év kiterjesztés fizetős. Vagy bevállaljátok, hogy sérülékenységek nem lesznek javítva. Így megnövelve annak esélyét, hogy további újonnan talált biztonsági réseket használhatnak ki a támadók/programok. Ugye, az emberi hiba, mindig ott lesz, bármennyire figyelsz.
De ezt ti tudjátok. Akinek inge, vegye magára nyugodtan. :)

Nálam 2 év alatt semmi hasonló probléma nem volt. Lehet, a te gépeden is valami más áll a háttérben.
Játékokkal sem volt soha gondom, igaz, én legális forrásból szerzem be őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!